دوسال از جان باختن دختر 22 ساله ملت ایران، خانم مهسا امینی در بازداشتگاه گشت ارشاد گذشت. با کشته شدن این دختر جوان، خیزش اعتراضی عظیمی در سراسر کشور نمودار شد که ماه ها ادامه یافته و هنوز امواج آن فرو ننشسته است. طی این اعتراضات مردمی، صدها نفر کشته شده و صد ها نفر مجروح گشته و برخی با شلیک شدن گلوله های ساچمه ای به چشمانشان، بینایی خود را از دست داده و هزاران نفر بازداشت و به زندان ها فرستاده شدند.

مردم آزاده  احزاب و سازمان‌های آزادی‌خواه  رسانه‌ها  و نهادهای بین‌المللی  پس از گذشت نزدیک به دو سال از امضاء توافق‌نامه ضدانسانی‌-امنیتی دولت‌های ایران و عراق، سرانجام زمان اجرای مرحله اول یکی دیگر از مفاد احتمالی این توافق‌نامه فرا رسید. در این مرحله، جمعی از افراد و خانواده‌های کومه‌له مستقر در سه اردوگاه در مناطق «زرگویز علیا» و هم‌چنین دو جریان دیگر به نام کومه‌له در اردوگاه‌های «زەرگویزە‌لە» و «بانە گەورە» به‌عنوان شروع پروسه انتقال کامل، به کمپ «سورداش»، مکانی در۴۰ کیلومتری زرگویز منتقل شدند.

از مدتی پیش حكومت اقلیم كردستان نیروهای اپوزیسیون مستقر در كردستان عراق را مطلع كرده بود كه بر اساس تصمیم دولت مركزی و توافق اقلیم كردستان، اردوگاههای همه نیروهای اپوزیسیون كرد باید تخلیه و به مناطق تعیین شده از جانب آنها منتقل شوند. بر اساس اطلاعیه كمیته مركزی كوله له (جریان ابراهیم علیزاده) نشستهای آنها (كومه له و دو شاخه كومه له زحمتكشان رضا كعبی و عبدالله مهتدی) با نمایندگان اتحادیه میهنی و دولت عراق و تلاش آنها برای متقاعد كردن هیئت

موج اعتصابات کارگری و اعتراضات توده ای در راهند: در دومین سالروز خیزش توده ای و انقلابی شهریور ١٤٠١، نخواستن جمهوری اسلامی قدرتمندترین بلوک سیاسی جامعه ایران است. در دو سال گذشته رژیم اسلامی با یک نبرد بیوقفه و گسترش یابنده جامعه علیه خود روبرو بوده است. تشدید سرکوب و گسترش اعدامها، کارکرد مورد نظر را نداشته است، مردم آشکارتر و صریح‌تر حرف میزنند، پتانسیل انفجاری وسیع‌تر است و دامنه اعتراضات و اعتصابات گسترده‌تر شده است.

در یکی از آخرین حمله‌های اسرائیل در غزه به یک مدرسه ۱۸ نفر که تعدادی از آنها کارکنان سازمان ملل بودند کشته شدند. اسرائیل مدعی است به یک مرکز فرماندهی حماس حمله کرده است. مذاکرات برای توافق ادامه دارند. حماس حاضر است توافقی را بپذیرد که شروط تازه‌ای در آن گنجانده نشود اما مذاکرات ۱۱ سپتامبر در دوحه از نظر حماس پیشرفتی نداشت. اسرائیل مدرسه‌ای را در مرکز غزه که محل اسکان فلسطینی‌های آواره بود بمباران کرد که به گفته امدادگران، ۱۸ نفر از جمله کارکنان سازمان ملل کشته شدند.

پانزدهمین کنفرانس  واحد شرق کانادای حزب کمونیست کارگری روز شنبه هفتم سپتامبر ۲۰۲۴  با حضور حمید تقوائی دبیر کمیته مرکزی حزب و تعدادی از اعضای حزب کمونیست کارگری چپ عراق برگزار شد. کنفرانس با سرود انترناسیونال و یک دقیقه سکوت به یاد قربانیان راه آزادی و سوسیالیسم افتتاح شد. به دنبال آن  سخنرانی افتتاحیه حمید تقوائی ارائه گردید. حمید تقوایی در صحبت هایش با اشاره بر تجربه غنی فعالیتهای میدانی حزب در دو سال گذشته

اطلاعیه! نه میبخشیم و نه هرگز فراموش میکنیم! آکسیون اعتراضی در گرامیداشت دومین سالگرد قتل عمد حکومتی مهسا _ ژینا امینی و خیزش انقلابی زن، زندگی، آزادی! به خیابان میایم. در حمایت و پشتیبانی از فراخوان کانون همبستگی با مبارزات انقلابی مردم ایران گوتنبرگدوستان و یاران نازنین مقیم گوتنبرگ و حومه ! دو سال از شروع جنبش آزادیخواهانه مردم انقلابی برای آزادی زن، آزادی و برابری میگذرد.

به روال سالهای گذشته، در سالگرد کشتار زندانیان سیاسی در دهه 60 و نقطه اوج آن یعنی قتل عام هزاران تن از زندانیان سیاسی کمونیست و مبارز در سال 1367، روز شنبه 24 آگوست 2024 در شهر آمستردام هلند مراسم باشکوهی به یاد آن عزیزان برگزار شد. در آفیش برنامه عنوان شده بود که این مراسم در بزرگداشت یاد جانباختگان دهه 60، افشای جنایات رژیم دار و شکنجه جمهوری اسلامی و همچنین در همبستگی با مادران داغدار و دادخواه خاوران های بیشمار ایران

روز پنجشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ نیروهای مسلح اتحادیه میهنی به منظور کوچاندن افراد هر سه سازمانی که بنام کومه له شناخته میشوند وارد اردوگاه‌های آن‌ها در منطقه شهر سلیمانی بنام " زەرگۆێز" "زەرگۆێزەڵە " و "بانە گەورە" شدند. افرادمستقر در این اردوگاه‌ها را که قبلا توسط نیروهای حکومت اقلیم کردستان خلع سلاح شده بود، در توافقی اجباری به گفته رهبران این سه جریان به  اردوگاه مشترکی بنام "سورداش" انتقال دادند.

حزب حكمتیست(خط رسمی): دوسال از خیزش انقلابی شهریور ۱۴۰۱، خیزشی كه با قتل حكومتی مهسا امینی و با پرچم آزادی زن عروج كرد و به تحولی بزرگ و سراسری تبدیل شد میگذرد. این خیزش كه سراسر ایران را فرا گرفت و جنبش سرنگونی جمهوری اسلام را با پرچم رهایی زن و خواست آزادی و رفاه عمومی عروج داد، سرنوشت جمهوری اسلامی را با مخاطرات جدی روبرو كرد، مهر خود را به سیمای سیاسی جامعه ایران كوبید و دستاوردهای بزرگی را به ارمغان آورد. 

انتقال تحمیلی اعضای علنی و خلع سلاح شده  جریانات اپوزیسیون کردستان ایران به اردوگاههای اجباری در اطراف سلیمانیه  بشدت مخاطره آمیز و  محکوم است. دولت عراق و دولت اقلیم کردستان از وظیفه اولیه تامین  زندگی و امنیت  این انسانهای بیدفاع سرباز میزنند. لذا با فشار اعتراضی موثر میتوان و باید  این دو دولت حلقه بگوش جمهوری اسلامی و بخش پناهنده پذیری  un  راوادار کرد همه این فعالین سیاسی و خانواده هایشان را به کشورهای پناهنده پذیر اروپایی انتقال دهند.

موج اعتصابات کارگری و اعتراضات توده ای در راهند: در دومین سالروز خیزش توده ای و انقلابی شهریور ١٤٠١، نخواستن جمهوری اسلامی قدرتمندترین بلوک سیاسی جامعه ایران است. در دو سال گذشته رژیم اسلامی با یک نبرد بیوقفه و گسترش یابنده جامعه علیه خود روبرو بوده است. تشدید سرکوب و گسترش اعدامها، کارکرد مورد نظر را نداشته است، مردم آشکارتر و صریح‌تر حرف میزنند، پتانسیل انفجاری وسیع‌تر است و دامنه اعتراضات و اعتصابات گسترده‌تر شده است.

تاریخ جمهوری اسلامی ایران، همواره تکرار سرکوب، شکنجه، تیرباران و اعدام است. این جنایات از پشت بام مدرسه علوی، اقامتگاه موقت خمینی، تا کردستان، ترکمن صحرا، صیادان انزلی، بلوچستان، خوزستان، آذربایجان، لرستان، تهران، بندرعباس، بوشهر، شیراز، مشهد، اصفهان و ده ها شهر دیگر صورت گرفته است. در میان تمام کشتارهای رژیم از اوایل «انقلاب» تا دی ماه ۹۶، آبان ۹۸ و جنبش ژینا مهسا امینی ( زن زندگی آزادی)،

دو سال از فوران انقلاب زن زندگی آزادی گذشت. انقلابی که با فریاد زن زندگی آزادی و شعارهایی همچون “مرگ بر دیکتاتور” و “..میریم تا سرنگونی”، هدف مستقیم و فوری خود را سرنگونی حکومت اسلامی اعلام کرده و مردمی را نشان میدهد که نه فقط می خواهند به حاکمیت اسلامی سرمایه داران در ایران پایان دهند، بلکه در تلاشند با یک انقلاب همه جانبه و اجتماعی کل سنتها و سیاستها و پایه های حاکمیت جنایتکاران حاکم را در هم بپیچند و جامعه ای  مرفه و شاد و برابر را پایه ریزی کنند.

دادخواهی دارای ماهیت فرهنگی، اجتماعی، حقوقی و سیاسی بوده و صحبت از دادخواهی بازگویی یک درد اجتماعیست. زمانی از آن سخن به میان می آید که ظلمی رخ داده یا حقی پایمال شده است. بنابراین از هر نظر دادخواهی یک حق و فرد دادخواه نه تنها دارای مصونیت سیاسی و حقوقی است، بلکه وظیفه سیستم قضاییست که پیگیر خواست وی و احقاق حق و برقراری عدالت باشد.