اخباروگزارش های کارگری 12-13-14 خرداد ماه 1403

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

پیام اتحادیه آزاد کارگران ایران به‌مناسبت درگذشت مظفر صالح‌نیا- مراسم تشییع و خاکسپاری مظفر صالح‌نیا برگزار شد- اعتراض کارگران کارخانه فولاد گیلان نسبت به نحوه اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و دست کاری درلیست بیمه-  تجمع اعتراضی اعضای تعاونی مسکن پروژه الماس شهر ناجا نسبت به بلاتکلیفی 15 ساله مقابل ساختمان تعاونی مسکن کارکنان ناجا- حمایت کنشگران مدنی و فعالان فمینیست از ژینا مدرس گرجی

- در ادامه فشار امنیتی بر کانون های صنفی معلمان محسن عمرانی عضو کانون صنفی معلمان استان بوشهر به دادگاه انقلاب فراخوانده شد .
- بسته شدن حساب اینستاگرام یک فعال صنفی توسط اطلاعات سپاه 
- دادگاه شریفه محمدی، فعال کارگری، ۲۰ خرداد برگزار می‌شود 
- جان باختن یک کارگرجوان دراصفهان براثر برق گرفتگی
*******
*پیام اتحادیه آزاد کارگران ایران به‌مناسبت درگذشت مظفر صالح‌نیا
صبح امروز شنبه ۱۲ خردادماه ۱۴۰۳، مظفر صالح‌نیا از اعضای هیئت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران در کمال ناباوری بر اثر ایست قلبی درگذشت.
مظفر از چهره‌های محبوب در میان مردم سنندج و از فعالین برجسته جنبش کارگری ایران، جنبش علیه اعدام، و از فعالین موثر و ثابت‌قدم برگزاری مراسم‌های روز جهانی کارگر و روز زن و سیمایی از آزادیخواهی و برابری‌طلبی کارگران و مردم سنندج بود.
او در طول سال‌ها و دهه‌های گذشته بدلیل فعالیت‌ها و مبارزات آزادیخواهانه‌اش همواره تحت آزار و اذیت نهادهای امنیتی قرار داشت و به دفعات بازداشت و محاکمه شد.
درگذشت مظفر صالح‌نیا ضایعه‌ای بزرگ برای ما در اتحادیه آزاد کارگران ایران، جنبش کارگری و صفوف آزادیخواهی و برابری‌طلبی مردم ایران است.
ما درگذشت نابهنگام مظفر عزیز را به همسر، فرزندان و دیگر اعضای اتحادیه، همه یاران و  بستگانش تسلیت می‌گوئیم و اعلام می‌داریم راه او را برای برپایی دنیایی آزاد و برابر و عاری از هرگونه ستم و استثمار با تمام توان  ادامه خواهیم داد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران. دوازدهم خردادماه یکهزار و چهارصد و سه
*مراسم تشییع و خاکسپاری مظفر صالح‌نیا برگزار شد
عصر امروز شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳، مراسم تشییع و خاکسپاری زنده‌یاد مظفر صالح‌نیا با حضور گسترده‌ی فعالین کارگری و مدنی و مردم شهر سنندج در آرامستان بهشت محمدی این شهر برگزار شد.
فعالین حاضر در این مراسم با خواندن سرود انترناسیونال، سرود همبستگی جهانی طبقه کارگر، مظفر صالح‌نیا را مورد تجلیل قرار دادند.
*اعتراض کارگران کارخانه فولاد گیلان نسبت به نحوه اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و دست کاری درلیست بیمه
جمعی از کارگران کارخانه فولاد گیلان نسبت به نحوه اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و دست کاری درلیست بیمه اعتراض کردند.
روز جمعه 11 خرداد آنها به خبرنگار رسانه ای گفتند: قانون طرح طبقه‌بندی مشاغل که از پاییز سال گذشته (1402) در کارخانه فولاد گیلان اجرا شده، موجب ایجاد شکاف درآمدی و در نتیجه نارضایتی میان کارگرانی که درآمدشان پایین مانده، شده است.
آنها افزودند:دریافتی شمار کمی از جمعیت 1300نفری کارگران قراردادی که اکثریت افراد با تجربه و قدیمی هستند، حداکثر تا چهارصد هزار تومان افزایش یافته است اما دریافتی مابقی کارگران به صورت حداقلی بالا رفته تا جایی که دریافتی حدود 270 نفر از کارگران تغییری نکرده است.
آنها ادامه دادند:انتقاد ما به تبعیض‌های ایجاد شده در حالیست که ضرایب به گونه‌ای است که فقط حقوق سرپرست‌ها و سرشیفت‌ها بین دو تا سه میلیون تومان افزایش یافته است.
آنها همچنین گفتند:برخی کارگران این کارخانه به دلیل نوع شغل مشمول قانون بازنشستگی مشاغل سخت و زیان‌آور می‌شوند اما چون در لیست بیمه برخی از کارگران در سنوات گذشته اشاره‌ای به حرفه تخصصی آن‌ها نشده‌است نمی‌توانند از این فرصت قانونی استفاده کرده و با 20 سال سابقه کار بازنشسته شوند.
*تجمع اعتراضی اعضای تعاونی مسکن پروژه الماس شهر ناجا نسبت به بلاتکلیفی 15 ساله مقابل ساختمان تعاونی مسکن کارکنان ناجا
روزشنبه 12 خرداد،چمعی از اعضای تعاونی مسکن پروژه 116 واحدی الماس شهر ناجا ساکن فاز دو شهرک اندیشه برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی 15 ساله مقابل ساختمان تعاونی مسکن کارکنان ناجا واقع در شهرک آزمایش  تهران تجمع کردند.
تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند: با وجود اینکه حدود15 سال (از سال1388) از موعد تحویل آپارتمان‌ها می‌گذرد اما تکلیف اسناد مالکیتی این 116 واحدی پروژه الماس شهر که مالکان آن‌ها از کارکنان ناجا و افرادی که به صورت آزاد و با انبوهی از گرفتاری مالی آن‌ها را خریداری کرده‌اند، مشخص نیست.
از قرار معلوم پروژه 116 واحدی الماس شهر از طریق یک شرکت ساختمانی برای کارکنان ناجا و گروهی دیگر از افراد به صورت آزاد خریداری می‌شود. در ابتدا قرار بود پروژه موردنظر در زمین‌های فاز دو شهرک اندیشه ساخته شود اما بعداز تحویل مشخص می‌شود این پروژه در زمین‌های شهرک سر آسیاب ساخته شده‌ است. در عین حال بعد از گذشت  15 سال از تحویل آپارتمان‌ها علیرغم اینکه سند واحدها صادر شده، فروشنده واحدها به تعاونی ناجا به بهانه بدهی از تحویل اسناد مالکیت به اعضای تعاونی و سایر خریداران خودداری می‌کند و اکنون حدود 15 سال است که بیش از 116 خانواده گرفتار این مشکل شده‌اند.
*حمایت کنشگران مدنی و فعالان فمینیست از ژینا مدرس گرجی
«ژینا مدرس‌گرجی، فعال باسابقه و شناخته‌شده جنبش حقوق زنان به ۲۱ سال حبس (که ۱۰ سال از آن قابل اجراست) و تبعید به زندان همدان محکوم شده است. او اولین‌ بار در تاریخ ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ در جریان خیزش «زن، زندگی، آزادی» توسط ماموران امنیتی اداره اطلاعات در یکی از خیابان‌های سنندج به‌شیوه‌ای خشونت‌آمیز بازداشت شد، کمی بعد از خاکسپاری ژینا امینی در سقز و بلند شدن فریاد «ژن، ژیان، ئازادی» از زبان زنان کرد حاضر در گورستان آیچی. او پس از آزادی نوشت: «زنده‌ام که روایت کنم، می‌نویسم و می‌نویسم و ایستاده‌ام.»
دومین بازداشت او در فروردین‌ ماه ۱۴۰۲ صورت گرفت که ۸۴ روز حبس، انفرادی بلندمدت در شرایط سخت کانون اصلاح و تربیت سنندج را به دنبال داشت. او در نهایت با وثیقه ۵ میلیارد تومانی به طور موقت آزاد شد. هرچند پس از آزادی نیز مرتبا از سوی نهادهای امنیتی و دستگاه قضایی تحت فشار و کنترل قرار داشت. حتی در فروردین ماه امسال نیز اداره اماکن شهر سنندج به بهانه «عدم رعایت حجاب اسلامی» کتابفروشی «ژیرا»، محل کار و کسب درآمد او را به مدت چند روز پلمپ کرد.
او همراه با دیگر زنان کنشگر کرد از جمله اعضای گروه «ژیوانو»، از اولین بازداشت‌شدگان خیزش بود. از جمله مصادیق اتهامی او به «تاسیس انجمن ژیوانو با ایدئولوژی فمینیستی و با هدف براندازی»، «شرکت هدفمند در تجمعات و بیان نمودن شعارهای ساختار شکنانه»، و «سیاه‌نمایی اوضاع کشور و متشنج کردن فضای جامعه در برهه حساس پس از فوت مهسا امینی» اشاره شده است.
انجمن ژیوانو، تشکلی مستقل بود که هدف خود را آگاهی‌سازی، آموزش و مطالبه‌گری و اقدامات حمایتی در حوزه خشونت علیه زنان و به ویژه زن‌کشی اعلام کرده بود. در جغرافیایی که برخورد قهری و خشونت‌آمیز با فعالان فمینیست جریان دارد و سال‌هاست هرگونه فعالیت مدنی تحت شدیدترین کنترل دستگاه‌های امنیتی قرار دارد، فعالیت این گروه، مأمن و پناهی شده بود برای زنان خشونت‌دیده و در معرض خشونت. مأمنی که پس از سرکوب گسترده در پی خیزش ژن، ژیان ئازادی، چراغش خاموش شد.
حالا حکم ۲۱ سال حبس ژینا مدرس گرجی، در امتداد همان سرکوب است و مقابله با فعالان خستگی‌ناپذیر کردستان که تاریخچه مبارزه و مقاومت‌شان همواره روشنگر و مقوم مسیر دادخواهی و برابری‌خواهی بوده است.
ژینا امینی که کشته شد، ژینا مدرس‌گرجی در صفحه اینستاگرام خود متنی نوشت که این‌گونه آغاز شده بود: «ژینا هم‌نام من است». ما جمعی از فعالان فمینیست و کنشگران مدنی ضمن اعتراض به این حکم و خواست لغو آن، اعلام می‌کنیم همگی در مبارزه علیه خشونت و تا پایان سرکوب، هم‌صدا و هم‌نامیم، زنده‌ایم که روایت کنیم، می‌نویسیم و ایستاده‌ایم. ژن، ژیان، ئازادی».
لیست امضا کنندگان:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzEV1am2JUdJeEWTLqwCzsTQqQs9Sm514nKgzzxZb2SkIFXQ/viewform
*در ادامه فشار امنیتی بر کانون های صنفی معلمان محسن عمرانی عضو کانون صنفی معلمان استان بوشهر به دادگاه انقلاب فراخوانده شد .
بنا به اطلاعات رسیده به کانون صنفی تاریخ جلسه رسیدگی به پرونده این فعال صنفی ۱۴ تیرماه ابلاغ شده است .
کانون صنفی معلمان استان بوشهر خواستار پایان دادان به نگاه  امنیتی به تشکل های صنفی معلمان است 
زیرا ما معتقدیم جامعه‌ی مدنی پازل تنظیم قدرت بین مردم و حاکمیت است و حذف جامعه‌ی مدنی نتیجه‌ای ندارد بحز اینکه حاکمیت صدای مردم را نشنود و‌مردم اعتماد خود را از حاکمیت از دست دهند .
*بسته شدن حساب اینستاگرام یک فعال صنفی توسط اطلاعات سپاه 
پیج اینستاگرامی آقای حسین واحدی (داریوش اشکانی) بازرس انجمن صنفی فرهنگیان خراسان شمالی 
 بدنبال به جریان انداختن مجدد پرونده ایشان در دادگاه انقلاب شهرستان بجنورد به اتهام تبلیغ علیه نظام از بیستم اسفند ۱۴۰۲ تا کنون با ضبط گوشی ایشان توسط اطلاعات سپاه بسته شده است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*دادگاه شریفه محمدی، فعال کارگری، ۲۰ خرداد برگزار می‌شود 
بعد از گذشت شش ماه بازداشت، دادگاه شریفه محمدی فعال کارگری برگزار می‌شود. طبق ابلاغیه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ دادگاه این فعال کارگری در شعبه ۱ دادسرای انقلاب رشت برگزار می‌گردد. 
شریفه محمدی در تاریخ ۱۴ آذر ۱۴۰۲ در رشت بازداشت و بعد از ۲۰ روز به اداره اطلاعات سنندج منتقل شد. اخباری مبنی بر ضرب و شتم و شکنجه جسمی وی در اداره اطلاعات این شهر منتشر شد. وی در تاریخ ۱۰ اسفند به زندان لاکان رشت منتقل و از آن تاریخ منتظر برگزاری دادگاه است.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*جان باختن یک کارگرجوان دراصفهان براثر برق گرفتگی
روزشنبه 12 خرداد،یک کارگر 25 ساله حین کارآمارتوربندی دریک ساختمانی واقع در کوی راه حق کلانشهر اصفهان براثر اتصال میلگرد به کابل فشار قوی دچار برق گرفتگی شد  و جان خود را از دست داد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اخباروگزارش های کارگری 13 خرداد ماه 1403
- یکشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته:
1- اعتراض کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله  مصوبه مزدی ضد کارگری شورای عالی کار‌، وضعیت نامناسب خدمات بیمه درمانی با راهپیمایی  و تجمع درشهرهای
 اهوازو کرمانشاه  مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان خوزستان و کرمانشاه ،
شوش مقابل اداره تامین اجتماعی شهرستان
و تهران مقابل سازمان تامین اجتماعی
2- اعتراض کارگران بازنشسته صنعت فولاد کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله اجرا نشدن همسان سازی،عدم پرداخت مطالبات معوقه  وخدمات درمانی ناکافی با راهپیمایی وبرپایی تجمع مقابل صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد در شهرهای اصفهان،اهواز و تهران 
3- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته زغال سنگ کرمان
- تجمع اعتراضی متحد و گسترده کارگران ارکان ثالث ملی حفاری مقابل ساختمان مرکزی شرکت در اهواز و دکل‌های عملیاتی ۶۳ ، ۶۸ ، ۸۵ و ۹۱
همراه با کارگران ارکان ثالث بهره برداری نفت و گاز گچساران
- اعتصاب غذای تر لیان درویش، از بازداشت‌شدگان دی‌ماه ۹۶ در اوین
- تسلیت به مناسبت درگذشت نابهنگام فعال کارگری مظفر صالح‌نیا
- تجمع اعتراضی خریداران شرکت مدیران خودرونسبت به عدم تحویل خودرو
- تجمع اعتراضی خریداران معین خودرونسبت به عدم تحویل خودرو وافزایش قیمت مقابل وزارت صنعت
- تجمع اعتراضی نانوایان کرمان نسبت به نرخ نان مقابل استانداری
- رضا شهابی برای دومین شب  پی در پی  به دلیل درد کمر و گرفتگی رگ سیاتیک به بهداری زندان اوین منتقل شد.
- انتشار اسناد برخوردهای قرون وسطایی حراست خواجه‌نصیر: عدم اجازه «خروج» از خوابگاه به دلیل نوع پوشش!
- بازداشت یک استاد دانشگاه!
- جان باختن یک کارگرساختمانی دراصفهان براثرتصادف
*******
*یکشنبه اعتراضی کارگران بازنشسته:
1- اعتراض کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله  مصوبه مزدی ضد کارگری شورای عالی کار‌، وضعیت نامناسب خدمات بیمه درمانی با راهپیمایی  و تجمع درشهرهای
 اهوازو کرمانشاه  مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان خوزستان و کرمانشاه ،
شوش مقابل اداره تامین اجتماعی شهرستان
و تهران مقابل سازمان تامین اجتماعی
شعارها:
«تجمع  اعتراض  حق مسلم ماست»
«فقط کف خیابون بدست میاد حقمون»
«نه گرما نه سرما نیست جلودارما»
«تاحق خود نگیریم یکشنبه ها می آئیم»
«تاحق خود نگیریم ازپا نمی نشینیم»
«تا حق خود نگیریم دوباره برمیگردیم»
«خیلی دروغ شنیدیم ما دیگه رای نمی دیم»
«حجاب حجاب شعارشون دروغ و دزدی کارشون»
«روسری رو رها کن فکری به  حال ما کن»
«معیشت منزلت حق مسلم ماست»
«پیام ما به دولت خجالت خجالت»
«دولت ورشکسته دشمن بازنشسته»
«مجلس سرسپرده گرونی رو آورده»
«یه اختلاس کم بشه مشکل ما حل میشه»
«اجرای همسان سازی بدون حقه بازی»
«کشورپر درآمد چه برسرتو آمد»
«نوبت ما که میشه خزانه خالی میشه»
«ننگ ننگ ما صدا وسیمای ما»
«ننگ ننگ ما مخبر الدنگ ما»
«تورم اسفبار حاکم شده بازار»
«سفره بی نان ما چی می خواید ازجان ما»
«گرانی تورم بلای جان مردم»
«کشورشده صدپاره بخو بخور تو کاره»
«تامین غارت کردند ماروبیچاره کردند»
«تامین اجتماعی چه نام اشتباهی»
«زیربار ستم نمی کنیم زندگی جان فدا می کنیم در ره آزادگی ننگ براین زندگی ننگ براین بردگی»
تصاویر:
اهواز:
 
شوش:
 
کرمانشاه:
 
2- اعتراض کارگران بازنشسته صنعت فولاد کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله اجرا نشدن همسان سازی،عدم پرداخت مطالبات معوقه  وخدمات درمانی ناکافی با راهپیمایی وبرپایی تجمع مقابل صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد در شهرهای اصفهان،اهواز و تهران 
شعارها:
«تاحق خودنگیریم یکشنبه ها همینه»
«کشورپر درآمد چه برسرتو آمد»
«مجلس سرسپرده گرونی رو آورده»
تصاویر:
اهواز:
 
تهران:
 
3- تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته زغال سنگ کرمان
 
*تجمع اعتراضی متحد و گسترده کارگران ارکان ثالث ملی حفاری مقابل ساختمان مرکزی شرکت در اهواز و دکل‌های عملیاتی ۶۳ ، ۶۸ ، ۸۵ و ۹۱
همراه با کارگران ارکان ثالث بهره برداری نفت و گاز گچساران
یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳
پیام همکاران
در نهایت همه تلاشها و کارشکنی های اتحادیه دولت ساختهء کار گروه مطالبه گری شهید تندگویان در عقب نگه داشتن اعتراضات ما بی نتیجه ماند و ما بر خلاف این خیانت به خود اعتراضاتمان را از سر گرفتیم.
ما به تولید و سودآوری دستگاه فاسد و مافیایی که با چپاول نفت، بجز تبعیض و فلاکت عمومی حاصلی برای ما کارگران و مردم تحت ستم ندارد، تعهدی نداریم و اعتراض به وضع موجود را حق خود می‌دانیم و همه همکاران در بخشهای مختلف نفت را به گسترش این اعتراضات فرامیخوانیم.
اهم مطالبات صنفی همکاران،
حذف کامل شرکتهای پیمانکاری، اجرای کامل فاز دوم طرح طبقه بندی مشاغل، تخصیص بدون تبعیض بن کارت و مزایا و بهره مندی از تسهیلات بانکی همانند سایر ارکان نفت و... می‌باشد.
 
 
 
شورای سازماندهی اعتراضات کارگران غیر رسمی نفت(ارکان ثالث)
*اعتصاب غذای تر لیان درویش، از بازداشت‌شدگان دی‌ماه ۹۶ در اوین
لیان درویش، زندانی سیاسی محبوس در بند زنان زندان اوین که دوران محکومیت خود را سپری می‌کند، از هشتم خرداد ۱۴۰۳ به دلیل اذیت و آزار و فشارهای وارده از سوی مسئولان زندان و هم‌چنین عدم دسترسی به خدمات پزشکی دست به اعتصاب غذای تر زده است.
او دانش‌آموخته زبان‌شناسی، متولد ۱۳۵۷، مجرد و اهل و ساکن تهران است.
لیان درویش برای نخستین بار در دی‌ ۹۶ در منزلش در تهران دستگیر و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد.
بنا بر اطلاع‌رسانی روبرت درویش، برادر وی به زمانه: «لیان برای نخستین بار در دی ۹۶ بازداشت شد. بازداشت دوم در اسفند ۹۶ رخ داد. لیان که تا آبان ۹۷ در بند ۲۰۹ اوین به طور انفرادی محبوس بود، به علت بیماری و وخامت شدید جسمانی‌اش از جمله ابتلا به بیماری کبد، به بیمارستان منتقل شد و در مرخصی استعلاجی، دیگر در موعد مقرر به زندان بازنگشت و متواری شد و سال‌ها به طور مخفیانه در شهرهای مختلف ایران زندگی کرد».
لیان درویش در سال ۱۳۹۸ به طور غیابی در دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی محمد مقیسه به «علت عضویت در گروه‌های تلگرامی به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و فعالیت تبلیغی علیه رژیم و نیز توهین به سران حکومت» به هشت سال حبس محکوم شد.
این زندانی سیاسی پس از سال‌ها زندگی مخفیانه سرانجام در روز دوم اسفند ۱۴۰۲ به دست نیروهای امنیتی در محل سکونتش با ضرب و شتم بازداشت و روانهِ زندان اوین شد.
او در اعتراض به وضعیت جسمانی نامناسب خود، دست به اعتصاب غذای تر زده است.
*تسلیت به مناسبت درگذشت نابهنگام فعال کارگری مظفر صالح‌نیا
با کمال تاثر و‌ تاسف مطلع شدیم که مظفر صالح‌نیا از فعالین قدیمی و خوشنام جنبش کارگری و از اعضای هیئت مدیره اتحاديه آزاد کارگران ایران بر اثر ایست قلبی صبح دیروز شنبه دوازدهم خردادماه ۱۴۰۳، درگذشت.
‏زنده یاد مظفر صالح نیا طی چند دهه فعالیت مستمر کارگری و آزادیخوانه و ‌برابری طلبانه بارها توسط نیروهای امنیتی، احضار، بازداشت و‌ بازجویی و ‌تهدید شد اما کماکان به اعتقادات و‌ تعهد خود به کارگران و زحمتکشان چه در سنندج و‌ کردستان ‌و ‌چه در سراسر کشور وفادار ماند.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و‌ حومه درگذشت نابهنگام مظفر صالح نیا را به خانواده محترم ایشان و‌ به‌ جنبش کارگری و دوستان و یاران این انسان شریف صمیمانه تسلیت میگوید و برایشان آرزوی صبر و شکیبایی دارد.
یاد و‌ خاطره مظفر صالح نیا گرامی باد!
به امید برقراری کامل عدالت در ایران و‌ جهان.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۱۳ خرداد ۱۴۰۳
*تجمع اعتراضی خریداران شرکت مدیران خودرونسبت به عدم تحویل خودرو
روزشنبه 12 خرداد، خریداران شرکت مدیران خودروبرای اعتراض به عدم تحویل خودرو علیرغم گذشت چندین ماه از زمان شماره‌گذاری و بیمه تجمع کردند.
 
*تجمع اعتراضی خریداران معین خودرونسبت به عدم تحویل خودرو وافزایش قیمت مقابل وزارت صنعت
روزشنبه 12 خرداد، خریداران معین خودرو(از جمله شرکت های واردکننده تویوتا لوین و کرولا )برای اعتراض به عدم تحویل خودرو وافزایش قیمت مقابل وزارت صنعت تجمع کردند.
*تجمع اعتراضی نانوایان کرمان نسبت به نرخ نان مقابل استانداری
روزشنبه 12 خرداد، نانوایان کرمان برای اعتراض به نرخ نان مقابل استانداری تجمع کردند وخواهان افزایش قیمت نان شدند.
*رضا شهابی برای دومین شب  پی در پی  به دلیل درد کمر و گرفتگی رگ سیاتیک به بهداری زندان اوین منتقل شد.
۱۳ خرداد ۱۴۰۳: کارگر زندانی رضا شهابی دومین شب  پی در پی  به دلیل درد کمر و گرفتگی رگ سیاتیک به بهداری زندان اوین منتقل شد و سپس با تزریق آمپول مسکن و قرص گاباپنتین به بند بازگردانده شد.  دکتر بهداری از اعزام به بیمارستان و گرفتن عکس ام ار ای خودداری می کند و می گوید با آمپول و استراحت مطلق خوب می شود در حالی که شهابی نمی تواند تکان بخورد و حتی سرویس بهداشتی و کارهای اولیه خودش را انجام دهد. رضا شهابی دوشب قبل در وضعیتی بود که کمر و پای راستش قفل کرده بود و دیگر نمی توانست در سرویس بهداشتی بلند شود که با فریاد های بلندش دیگر زندانیان سالن به کمکش رفتند و او را به اتاق منتقل کردند و سپس چند نفر از همبندان با برانکارد او را به بهداری منتقل کردند، اما اینبار هم بدون اینکه پزشک بالای سرش برود پرستار زندان آمپول مسکن به او تزریق کرد؛ پس از چند دقیقه در حال دراز کش روی تخت و کمی کاهش درد با ویلچر با کمک همبندان و پاسیاران دوباره به بند منتقل شد، در صورتی در شرایطی بود که باید دکتر حضور پیدا می کرد و او را به بیمارستان اعزام و سریعا ام ار ای می شد.
رضا شهابی دچار درد شدید در ناحیه راست کمر و ران و ساق پا و گزگز انگشتان پا و بی حسی پای راست می باشد. بارها به دلیل درد شدید کمر و گردن از دکتر جراح برای شهابی نوبت گرفته شده است ولی متاسفانه هر با به دلیل عدم پوشیدن لباس زندان ممانعت کرده اند، در حالی که بعضی از زندانیان خاص همیشه و‌ بطور مداوم بدون لباس زندان به بیمارستان اعزام می شوند. 
رضا شهابی اعلام‌کرده است که با توجه به وخیم‌تر شدن وضعیت جسمی اش اگر از درمان و اعزام او به بیمارستان جلوگیری به عمل آید اعتراض خود را به اشکال لازم نشان خواهم داد. 
بارها گفته ایم که با توجه به وضعیتی که رضا شهابی در حاضر دارد نیاز به درمان او‌ در خارج از زندان اضطراری می باشد. شهابی بارها در خواست مرخصی برای درمان به دادیار ناظر بر زندانیان سیاسی آقای نیری داده است اما پاسخی دریافت نکرده است؛ او همچنین درخواست مرخصی به شورای طبقه بندی زندان داده بود که با آن‌درخواست نیز مخالفت شده است.
اعزام زندانیان بیمار در هنگام اعزام و بستری در بیمارستان با دست بند و پا بند یک شرایط رعب و وحشت توسط پاسیاران و سربازان مراقب در فضای بیمارستان ایجاد می کند که هم در میان پرسنل درمان استرس و وضعت رعب و وحشت ایحاد می شود و موجب میگردد که نتوانند به راحتی و با آرامش با زندانی بیمار صحبت کنند و هم به خود زندانی استرس بیش از پیش وارد می شود. در عین‌حال، برای باز کردن دست بند و پا بند جهت معاینه و غذا خوردن و  سرویس بهداشتی، زندانیان مجبورند که مرتب با پاسیار و سربازان مراقب درگیر شوند که همه این‌موارد باعث تشدید بیماری و روند بهبودی طولانی تر می گردند. 
برای جلوگیری از صدمات جبران ناپذیر بیشتر به وضعیت سلامتی رضا شهابی، بایستی فورا به وی مرخصی پزشکی داده شود تا در شرایط مناسب جراحی شده و بعد از جراحی بتواند دوران نقاهت را در فضایی خارج از زندان جبران نماید. 
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه بار دیگر خواستار پایان دادن به این روند غیر انسانی و آزادی فوری و بدون قید و شرط رضا شهابی و اعزام به وی به بیمارستان در شرایط مناسب، و بدون الزام به پوشیدن لباس زندان، و همچنین خواستار آزادی بی قید و شرط دیگر اعضای زندانی سندیکا، داود رضوی، حسن سعیدی، و سایر فعالین کارگری، معلمی و‌ مدنی می باشد.
به امید برقراری کامل عدالت در ایران و‌ جهان.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۱۳ خرداد ۱۴۰۳
*انتشار اسناد برخوردهای قرون وسطایی حراست خواجه‌نصیر: عدم اجازه «خروج» از خوابگاه به دلیل نوع پوشش!
بنابر گزارش دانشجویان، حراست دانشگاه خواجه نصیر در هفته‌های اخیر به بهانه عدم رعایت حجاب از ورود دانشجویان دختر به دانشکده‌ها و بعضا خروج آنها از خوابگاه‌ها ممانعت می‌کند.
اسناد جدید منتشر شده از خوابگاه‌های دخترانه این دانشگاه نشان می‌دهد که نیروهای حراست با جزئیات کامل تردد دانشجویان دختر را ثبت و گزارش می‌نمایند.
 طبق آمارهای تجمیعی از پردیس‌های دانشگاه خواجه نصیر، در یک سال تحصیلی گذشته از هر ۶ دانشجوی دختر یک نفر با پرونده باز کمیته انضباطی مواجه است.
*بازداشت یک استاد دانشگاه!
دکتر حسن باقری‌نیا عضو هیات علمی گروه روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه حکیم  سبزواری که در تاریخ ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ با ابلاغیه ای از طرف رئیس دانشگاه، به اجبار زودتر از موعد مقرر بازنشسته شده بود؛ امروز ۱۳ خرداد در پی مراجعه به شعبه ۲۱۶ بازپرسی دادسرای مشهد برای پیگیری شکایت برای بازگشت به کار، بازداشت شد.
*جان باختن یک کارگرساختمانی دراصفهان براثرتصادف
یک کارگر ساختمانی 45 ساله بر اثر برخورد بر اثر برخورد با یک دستگاه کامیون 10 چرخ حامل تانکر آب با وی در خیابان آیت الله صهری خمینی شهر جان خودرا ازدست داد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

اخباروگزارش های کارگری 14 خرداد ماه 1403
- گرامیداشت یاد مظفر صالح نیا به مناسبت سومین روزخاکسپاریش در بهشت محمدی سنندج
- اعتصاب سراسری رانندگان استیجاری و بخش خصوصی شرکت مخابرات ایران دراعتراض به عدم پرداخت بموقع خقوق و حق بیمه
- نگاهی مختصر به سالگرد مجمع عمومی و بازگشایی سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در ۱۳ خرداد ۱۳۸۴
- بازهم جابجایی کارگران با وانت و تصادف اینبار مصدومیت 7 کارگرزن در دزفول
*******
*گرامیداشت یاد مظفر صالح نیا به مناسبت سومین روزخاکسپاریش در بهشت محمدی سنندج
روز دوشنبه 4 خرداد،مراسم گرامیداشت یاد مظفر صالح نیا به مناسبت سومین روزخاکسپاریش باشرکت خانواده ،رفقا،دوستان و آشنایانش وجمعی از فعالین کارگری و اجتماعی در بهشت محمدی سنندج برگزارشد.
 
 
*اعتصاب سراسری رانندگان استیجاری و بخش خصوصی شرکت مخابرات ایران دراعتراض به عدم پرداخت بموقع خقوق و حق بیمه
تصاویر منتشره درشبکه های اجتماعی بتاریخ 14 خرداد،از اعتصاب سراسری رانندگان استیجاری و بخش خصوصی شرکت مخابرات ایران (شرکت طنین ارتباطات هوشمند )دراعتراض به عدم پرداخت بموقع خقوق و حق بیمه خبر می دهند.
 
 
 
درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران شرکت طنین ارتباطات هوشمند نسبت به عدم پرداخت بموقع حقوق مقابل شرکت مخابرات مرکزی آذربایجان شرقی
روزسه شنبه 8 خرداد، کارگران شرکت طنین ارتباطات هوشمند(طاها) برای اعتراض به عدم پرداخت بموقع حقوق اردیبهشت ماه مقابل شرکت مخابرات مرکزی آذربایجان شرقی درکلانشهرتبریز تجمع کردند.
*نگاهی مختصر به سالگرد مجمع عمومی و بازگشایی سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در ۱۳ خرداد ۱۳۸۴
در سیزده خرداد ۱۳۸۴ پس از حدود یکسال که هیات موسس سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه اعلام موجودیت عمومی کرده بود، مجمع عمومی به رغم همه فشارهای سازمان یافته دولتی برگزار و سندیکای کارگران شرکت واحد پس از سالیان طولانی بازگشایی شد.
از حدود یکسال پیش از برگزاری مجمع عمومی فشارهای فراوانی نظیر اخراج کارگران، تظاهرات حکومتی سازمان یافته و حمله به ساختمان سندیکا با حضور اعضای خانه کارگر و شوراهای اسلامی کار شرکت واحد و استان تهران و همکاری حراست و مدیریت شرکت واحد و نیروی انتظامی، حمله شبانه هماهنگ شده افرادی با مواد آتش زا به ساختمان سندیکا و فشار همه جانبه و مداوم پلیسی امنیتی بر کارگران وارد آمد.
در روز برگزاری مجمع عمومی نیز پلیس به هیچ وجه به کارگران اجازه حضور در خیابان اصلی را نمی داد، اما کارگران هوشیارانه در کوچه های فرعی بهم پیوستند و در دسته های بزرگتر از چند سو به خیابان آمدند و در میدان حسن آباد تجمع کردند. گروهی از کارگران نیز با علم اینکه پلیس مانع از برگزاری مجمع عمومی خواهد شد از شب قبل در ساختمان سندیکا حضور داشتند.
نهایتا پلیس و مسئولان ذیربط چاره ای نداشتند و ‌نتوانستند مانع برگزاری موفق مجمع عمومی کارگران گردند و با رای کارگران، سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه بازگشایی شد.

در نوزدهمین سالگرد مجمع عمومی و بازگشایی سندیکای کارگران شرکت واحد متاسفانه سه تن از اعضای سندیکا، حسن سعیدی، داود رضوی، رضا شهابی، با احکام ظالمانه در زندان هستند و سه تن دیگر از اعضای سندیکا، ناصر محرم‌زاده، حسین کریمی سبزوار و فرحناز شیری، سال‌هاست که اخراج از کار و در شرایط سختی به سر می برند.
ضمن گرامیداشت سالگرد بازگشایی سندیکا، در این مورد مطالب دیگری نیز به اشتراک گذاشته و خواهیم‌ گذاشت.
درود بر کلیه کارگران شرکت واحد و کارگران سراسر کشور
تشکل مستقل کارگری حق مسلم ما کارگران است.
کارگر زندانی آزاد باید گردد! 
به امید برقراری کامل عدالت در ایران و‌ جهان.
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
۱۴ خرداد ۱۴۰۳
*بازهم جابجایی کارگران با وانت و تصادف اینبار مصدومیت 7 کارگرزن در دزفول
بامداد روز دوشنبه 4 خرداد،وانت حامل حامل کارگران کشاورزی دزفول در نزدیکی چهارراه آوج
واژگون شد و 7 کارگر زن مصدوم شدند.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید