اخباروگزارش های کارگری 16 و 17 تیرماه 1402

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

- تجمع اعتراضی آسیب دیدگان جنگ نسبت به مشکلات معیشتی وعدم پاسخگویی به مطالباتشان مقابل بنیاد شهید. یورش وحشیانه نیروهای سرکوب دستگاه رهبری ودولت به تجمع کنندگان با پرتاب گاز اشک آوروضرب وشتم وبازداشت تعدادی از آنها - ادامه جمعه های اعتراضی اهالی سیستان و بلوچستان با راهپیمایی،برافراشتن پلاکاردها و سردادن شعارهای اعتراضی درشهرزاهدان با شعار«زندانی سیاسی آزاد باید گردد» وحمایت ازتوماج صالحی وعباس دریس

- تجمع اعتراضی کارگرانِ ارکان ثالث صنعت نفت نسبت به عدم حذف شرکت های پیمانکاری و وعده های توخالی مقابل نهاد ریاست جمهوری و در محل کار
- تجمع اعتراضی کارکنان استانداری ایلام نسبت به عدم صدور مجوز از طرف اداره کل راه و شهرسازی استان و عملکرد شرکت تعاونی مسکن استانداری ایلام
- تجمع اعتراضی مالباختگان شرکت‌های خودرویی تاکستان مقابل دادسرای
- بیانیه‌ی کانون نویسندگان ایران درباره‌ی موج سرکوب‌های اخیر
گور آزادی‌خواهان، گور آزادی‌خواهی نخواهد شد!
- بیانیه کانون صنفی معلمان استان بوشهر در محکومیت حمله چند زندانی به مهدی فتحی
- نازیلا معروفیان دانشجوی روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه طباطبایی امروز، ۱۷ تیرماه، پس از مراجعه به شعبه یک دادسرای اوین بازداشت شد
- رد صلاحیت گسترده در انتخابات انجمن‌های علمی دانشگاه علامه طباطبایی
- گزارش پیگیری انجمن درباره ردصلاحیت‌های غیرقانونی انتخابات:
همکاری دانشگاه، نهادهای بالادستی و نهادهای امنیتی در سرکوب تشکل‌های مستقل دانشجویی
- احضار فعال کارگری رضا اقدسی به دادسرای امنیت اوین
- کشته شدن یک کودک کار در پروژه‌ی آزادراه تهران_شمال
- جان باختن یک کارگر مقنی جوان در مشهد براثرسقوط در چاه عمیق
- مرگ ومصدومیت 2 کارگردرخمینی شهر در حادثه بر اثر ریزش دیوار
*******
*تجمع اعتراضی آسیب دیدگان جنگ نسبت به مشکلات معیشتی وعدم پاسخگویی به مطالباتشان مقابل بنیاد شهید
یورش وحشیانه نیروهای سرکوب دستگاه رهبری ودولت به تجمع کنندگان با پرتاب گاز اشک آوروضرب وشتم وبازداشت تعدادی از آنها
روز شنبه 17 تیر،جمعی از آسیب دیدگان جنگ برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به مشکلات معیشتی وعدم پاسخگویی به مطالباتشان مقابل ساختمان بنیاد شهید درخیابان فلسطین تهران اجتماع کردند.
فیلم ها ی منتشره دررسانه ها وشبکه های اجتماعی حاکی از یورش وحشیانی نیروهای سرکوب دستگاه رهبری ودولت به تجمع کنندگان با پرتاب گاز اشک آوروضرب وشتم وبازداشت تعدادی از آنها می باشد.



*ادامه جمعه های اعتراضی اهالی سیستان و بلوچستان با راهپیمایی،برافراشتن پلاکاردها و سردادن شعارهای اعتراضی درشهرزاهدان با شعار«زندانی سیاسی آزاد باید گردد» وحمایت ازتوماج صالحی وعباس دریس
پلاکاردها:
«بلوچ در حاکمیت ملی خودش پیشرفت می کند، زیر سلطه دیگران شدیم محروم»
«جمعه خونین زاهدان، تکرار جنایت سلطنت و ولایت در بلوچستان»
تصاویر:



*تجمع اعتراضی کارگرانِ ارکان ثالث صنعت نفت نسبت به عدم حذف شرکت های پیمانکاری و وعده های توخالی مقابل نهاد ریاست جمهوری و در محل کار
جمعی از کارگرانِ ارکان ثالث صنعت نفت خودرا به پایتخت رساندند وبابرپایی تجمع در روز شنبه 17 تیر مقابل نهاد ریاست جمهوری ضمن اعتراض به پایمالی حقوقشان توسط شرکت های پیمانکاری و وعده های توخالی خواهان حذف این شرکت های دلال و واسطه و عقد قراردادمستقیم با وزارت نفت شدند.
کارگران شرکتی مناطق عملیاتی نفت که بعلت حضور در محیط کار امکان شرکت در تجمع فوق را نداشتند با تجمع در محل کار وبرافراشتن پلاکاردها ضمن همبستگی با همکارانشان خواستار حذف شرکت های پیمانکاری شدند.



تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفتند: قریب به یکصد و پنج هزار نفر به صورت شرکتی (ارکان ثالث حجمی و غیرحجمی) در شرکت‌های دولتی تابعه وزارت نفت اعم از شرکت گاز، نفت، حفاری، پالایش، پخش فرآورده‌های نفتی مشغول کار هستند که درخواست همه آن‌ها خروج شرکتهای پیمانکاری و عقد قرارداد مستقیم با وزارت نفت است.
آنها با انتقاد از عملکرد دولت برای تحقق مطالبات کارگران شرکتی صنعت نفت افزودند: موضوع خروج پیمانکاران ازصنعت نفت چندین سال است که از سوی دولت بویژه در سفرهای استانی رئیس جمهور به مناطق نفت‌خیز جنوب کشور مطرح می‌شود اما تاکنون کاری برای اجرای این مطالبه کارگران انجام نشده است.
این کارگران با بیان اینکه با رفع مشکلات کارگران پیمانکاری ارکان ثالث بخش زیادی از مشکلات در حوزه کارگری نفت مرتفع می‌شود،ادامه دادند: سالهاست ما کارگران ارکان ثالث تحت مسئولیت شرکت‌های واسطه‌ای مشغول کار هستیم؛ شرکت‌هایی که به بهانه تامین نیرو عملا هیچ نقشی در ارائه خدمات ندارند.
*تجمع اعتراضی کارکنان استانداری ایلام نسبت به عدم صدور مجوز از طرف اداره کل راه و شهرسازی استان و عملکرد شرکت تعاونی مسکن استانداری ایلام
روزشنبه 17 تیر،جمعی از کارکنان استانداری ایلام برای اعتراض به عدم صدور مجوز از طرف اداره کل راه و عملکرد شرکت تعاونی مسکن استانداری ایلام دست به تجمع زدند.

براساس گزارش رسانه ای شده،فاز دوم تعاونی مسکن کارکنان استانداری ایلام از سال 90 با خرید یک قطعه زمین از استانداری ایلام تشکیل و بعد از گذشت 12 سال، اداره کل راه و شهرسازی استان مدعی است که این قطعه زمین متعلق به آن دستگاه است و از صدور مجوزهای لازم جهت ساخت و احداث مسکن برای اعضا جلوگیری می‌کند.
*تجمع اعتراضی مالباختگان شرکت‌های خودرویی تاکستان مقابل دادسرای
روزشنبه 17 تیر،جمعی از مالباختگان شرکت‌های خودرویی تاکستان برای اعتراض مقابل دادسرای این شهرستان دراستان قزوین تجمع کردند.

منبع اصلی خبر:کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*بیانیه‌ی کانون نویسندگان ایران درباره‌ی موج سرکوب‌های اخیر
گور آزادی‌خواهان، گور آزادی‌خواهی نخواهد شد!
سرکوب‌های حاکمیت همچنان ادامه دارد. پس از قلع و قمع معترضان در خیابان، بازداشت‌های گسترده، شکنجه و ارعاب، صدور و اجرای احکام اعدام و حکم‌فرما کردن آرامشِ گورستانی، حکومت، احضار و پرونده‌سازی‌، برگزاری دادگاه‌ها پشت درهای بسته و صدور احکام سنگین را سرعت بخشیده است. در هفته‌ی اخیر توماج صالحی، خواننده‌ی معترض، پس از ۸ ماه بازداشت با اتهام‌های سنگینی از جمله «افساد فی‌الارض» و «همکاری با دولت متخاصم» روبه‌رو شده است. مریم اکبری‌منفرد که بیش از ۱۳ سال است بدون یک روز مرخصی در زندان به سر می‌برد و اکنون ۱۸ ماه از حبس او باقی مانده است با پرونده‌سازی تازه‌ای روبه‌روست، سپیده قلیان نیز، که دوران حبس خود را سپری می‌کند، با پرونده‌سازی حاکمیت به دادگاه احضار شده است و هر روز اخبار تعقیب و آزار آزادی‌خواهان منتشر می‌شود.
سرکوب زنان نیز به شیوه‌های گوناگون ادامه داشته است. فضای عمومی، کاری و تحصیلی برای زنان معترض به پوشش اجباری نا‌امن شده است و حاکمیت که با فشار اقتصادی مضاعف، مردم را در تنگنای فقر و فلاکت گرفتار کرده است، می‌خواهد از گرسنگان و تنگدستان «آمران معروف» بسازد.
زنان از نخستین روزهای استقرار این حاکمیت پیشگام آزادی‌خواهی بوده‌اند و این‌بار نیز پا پس نکشیده‌اند. آنان با پایداری و پیگیری خستگی‌ناپذیر نشان داده‌اند که آزادی زنان معامله‌پذیر و به‌تعویق‌انداختنی نیست؛ آزادی زنان گره‌گاه خواست آزادی است و بی‌آن هر تعبیری از آزادی بی‌اعتبار می‌شود. این‌ بار زنان همچون اسفند ۱۳۵۸ معترضانی تک‌افتاده در آستانه‌ی سلطه‌ی حاکمیتی آزادی‌کُش نیستند. اکنون پس پشت این آرامش گورستانی هم‌بستگی عمومی شکل گرفته است. مردم به اشکال مختلف همراهی خود را با زنان معترض نشان می‌دهند و این همبستگی همان نیرویی است که با قوام و دوامش عبور از هر صعبی ممکن می‌شود.
قریب یکسال از جنبش آزادی‌خواهانه‌ی مردم ایران می‌گذرد. جنبشی که خود ادامه‌ی چند دهه مبارزه و مقاومت جانانه بود و هست! آری هست، چون نه امروز و دیروز، بلکه در تمام این سالیان، زیر ضرب سرکوب بی‌امان، آزادی و آزادی‌خواهی همواره سربرآورده و حاکمیت آزادی‌ستیز را پس رانده است.
بی‌گمان در وضعی که حاکمیت عرصه را چنان بر مردم و آزادی‌خواهان تنگ کرده که اخبار شوم خودکشی به اخباری روزانه بدل شده است، تنها با تکیه بر نیرویی جمعی می‌توان راه‌گشای بن‌بست و تنگناها بود.
کانون نویسندگان ایران ضمن محکوم کردن سرکوب‌های اخیر، از تمام مردم آزادی‌خواه و نهاد‌های هم‌سو در سراسر جهان می‌خواهد که صدای معترضان، بازداشت‌شدگان و زندانیان سیاسی باشند و راه را بر دست‌درازی حاکمیت بر جان و زندگی مردم ببندند.
کانون نویسندگان ایران
۱۶ تیر ۱۴۰۲
*بیانیه کانون صنفی معلمان استان بوشهر در محکومیت حمله چند زندانی به مهدی فتحی
بنا به گزارش انجمن صنفی معلمان استان فارس روز پانزدهم تیرماه چند زندانی به معلم زندانی مهدی فتحی حمله نموده و ایشان را مورد ضرب شتم قرار داده اند
بنا به همین گزارش جناب فتحی از ناحیه بینی دچار شکستگی شدید و از ناحیه کمر و گردن آسیب جدی دیده اند .
همچنین در آن گزارش قید شده است مهدی فتحی در زندان امنیت جانی نداشته و تهدید به قتل شده است.
طبق موارد مندرج در آیین نامه زندانها
۱- بند (ج) ماده ۲۶ (وظایف روسای زندانها…)
محافظت (از جان)و مراقبت (از سلامتی)کامل از زندان و زندانی از طریق عوامل در اختیار و پیش بینی تمهیدات لازم برای جلوگیری از فرار زندانیان و همچنین مراقبت در نحوه رفتار ماموران با زندانیان
کانون صنفی معلمان استان بوشهر خواستار آزادی فوری مهدی فتحی جهت پیگیری روند درمان ، بیرون از زندان بوده و بی تدبیری مسئولین زندان را عامل روی دادن چنین فاجعه ای می داند.
کانون صنفی معلمان استان بوشهر
هفدهم تیرماه ۱۴۰۲
*نازیلا معروفیان دانشجوی روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه طباطبایی امروز، ۱۷ تیرماه، پس از مراجعه به شعبه یک دادسرای اوین بازداشت شد.
گفتنی است، این دانشجو پیش‌تر نیز در ۱۹ دی ماه بازداشت و پس از ۷۲ روز آزاد شده بود.
*رد صلاحیت گسترده در انتخابات انجمن‌های علمی دانشگاه علامه طباطبایی
فشار و دخالت‌‌های گسترده نهادهای امنیتی در داخل و بیرون دانشگاه، این بار دامن انجمن‌های علمی-دانشجویی را گرفته است. در لیست منتشر شده از کاندیداهای انتخابات انجمن‌های علمی-دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی، نام ۱۹ نفر از ثبت‌نام‌کنندگان دیده نمی‌شود. این افراد که اکثراً از دانشجویان دانشکده‌های ادبیات، علوم اجتماعی، علوم ارتباطات و مدیریت هستند، هیچ‌گونه محکومیت انضباطی نداشته و تمامی شرایط قانونی ثبت‌نام در انتخابات انجمن‌های علمی-دانشجویی را دارا بوده‌اند.
پس از پیگیری و ارسال نامه‌های اعتراضی مکتوب از سوی این افراد، معاونت فرهنگی با ۱۲ نفر از آن‌ها تماس گرفت و تایید صلاحیت آن‌ها را صرفاً مشروط به امضای متن تعهدنامه‌ای مبنی بر اجتناب از اقدامات سیاسی در قالب انجمن علمی اعلام کرد. تعهدنامه‌ای بدون سربرگ و غیررسمی که اخذ آن اقدامی کاملاً غیرقانونی است. این در حالی است که هویت پویای علوم‌ انسانی هوشیاری و کنش‌گری نسبت به وضعیت سیاسی را ایجاب می‌کند و با تلاش نهادهای امنیتی برای اخته کردن فضای علمی و دانشجویی در این راستا، آسیب فراوانی به این هویت وارد خواهد شد که بدون شک به نفع عده‌ای ذی‌صلاح است. ضمناً معاونت فرهنگی مطابق قانون موظف است برای تایید صلاحیت‌ دانشجویان تنها آراء کمیته انضباطی دانشگاه را به رسمیت بشناسد، اما به دلایل نامشخص صلاحیت عده‌ای از دانشجویان رد شده و عده‌ای دیگر را وادار به امضای یک تعهدنامه غیرقانونی می‌کنند.
*گزارش پیگیری انجمن درباره ردصلاحیت‌های غیرقانونی انتخابات:
همکاری دانشگاه، نهادهای بالادستی و نهادهای امنیتی در سرکوب تشکل‌های مستقل دانشجویی
پس از آنکه انجمن‌های علمی علوم اجتماعی در مرحله اول انتخابات به دلیل به حدنصاب نرسیدن تعداد رای‌دهندگان تشکیل نشدند، با تشکیل کارگروه نظارت بر انتخابات انجمن‌های علمی در سطح دانشگاه، برخلاف آیین‌نامه انجمن‌های علمی تصمیم گرفته شد که به‌جای انتخابات مرحله دوم، انجمن‌هایی که کاندیدایی با تعداد رای صفر نداشته‌اند با اعلام تعداد آرای کاندیداها در دور اول بدون در نظر گرفتن حدنصاب آرا شکیل شوند.
از آنجا در مرحله اول انتخابات طی اقدامی غیرقانونی در میانه انتخابات نام تعدادی از کاندیداها از انتخابات حذف شد، انجمن‌ برای پیگیری ردصلاحیت‌ها در طی چندین هفته پیگیری‌هایی به عمل آورد تا نهاد ردصلاحیت‌کننده را ملزم به پاسخگویی و بازگشت دانشجویان ردصلاحیت‌شده به انتخابات کند که گزارش آن بدین شرح است:
بر طبق اعلام مسئولان برگزاری انتخابات، کمیته انضباطی نهاد ردصلاحیت‌کننده کاندیداها بوده که در روز انتخابات لیستی شامل اسامی بیش از ۳۰ تن از دانشجویان را برای حذف از انتخابات به مسئولین برگزاری ابلاغ می‌کند. با توجه به اینکه بر طبق آئین‌نامه انجمن‌های علمی، کمیته انضباطی تنها می‌تواند دانشجویانی را ردصلاحیت کند که دارای حکم کمیته انضباطی شامل بند ۴ یا بالاتر باشند و این موضوع درباره اکثر دانشجویان ردصلاحیت‌شده صدق نمی‌کرد، برای اعتراض و پیگیری این روند به دبیر کمیته انضباطی، آقای اسمعیلی مراجعه کردیم و با این پاسخ روبه‌رو شدیم که ردصلاحیت دانشجویان از سوی کمیته نبوده و از طرف حراست صورت گرفته است. آقای اسمعیلی هم‌چنین از وجود بخشنامه‌های جدیدی سخن گفت که توسط شاک (شورای امنیت کشور) به دانشگاه ابلاغ شده و به دانشگاه و حراست این امکان را می‌دهد که به دلایلی هم‌چون عدم رعایت حجاب، شرکت در تجمعات، شرکت در اعتصابات، تحریک دانشجویان و... دانشجویان را از ورود به تشکل‌هایی هم‌چون انجمن‌های علمی و شورای صنفی محروم کنند. در استعلامی که از حراست گرفته شد، از سوی معاونت حراست کل دانشگاه تهران، به ما اعلام شد که ردصلاحیت‌ها از سوی حراست نیست و با تصمیم کمیته‌ی انضباطی بوده است. در مراجعات مجدد به آقای اسمعیلی ایشان باز هم ردصلاحیت از سوی کمیته را رد کرده و قول پیگیری دادند اما تضمینی بر اعلام نهاد ردصلاحیت‌کننده ندادند و مرتبا به شاک و نهادهای بیرون دانشگاهی که قوانین جدیدی را به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌کنند ارجاع دادند. در نهایت پس از آنکه پاسخی از ایشان دریافت نشد، در پیگیری نهایی اعلام کردند که دلیل ردصلاحیت شرکت در تجمعات یا مسئله پوشش بوده است و راهی برای بازگشت آن‌ها به انتخابات وجود ندارد، که البته سندی مبنی بر این اتهامات به ما ارائه نشد. هم‌چنین ایشان از اعلام نهاد ردصلاحیت‌کننده امتناع کرد، نهادی که می‌تواند حراست، کمیته‌ انضباطی یا عنوان مبهم «دانشگاه» باشد. او با دفاع از روند ردصلاحیت‌ها و هم‌چنین انتخابات شورای صنفی اظهار داشت اگر باز هم همه‌ی دانشجویان خلافکار علوم اجتماعی برای انتخابات شورای صنفی اسم بنویسند همه را رد صلاحیت می‌کنیم و دانشجوهایی که کار سیاسی می‌کنند حق ورود به نهادهایی مانند انجمن علمی یا شورای صنفی را ندارند، چراکه تجربه این مدت نشان داد دانشجویان در انجمن‌های علمی و صنفی، کار علمی و صنفی نمی‌کنند و با کار سیاسی این تشکل‌ها را به انحراف می‌کشانند و شما نمی‌خواهید از حقوقتان درست استفاده کنید. البته که قائل بودن به چنین تمایز شدیدی میان فعالیت صنفی، علمی و سیاسی آن هم در دانشکده علوم اجتماعی که از لحاظ علمی تمامی این حوزه‌ها در آن به هم گره خورده‌اند به‌تنهایی عجیب است، اما به گفته آقای اسمعیلی گویا این مسئله آنقدر مهم است که دانشکده علوم اجتماعی تبدیل به یکی از معضلات کشور شده است(!).
در نهایت درست است که پیگیری‌های انجمن به بازگشت دانشجویانی که ناعادلانه از حق حضور در انجمن‌های علمی محروم شده‌اند منجر نشد، اما پرده‌ای دیگر از ابعاد امنیتی کردن دانشگاه‌ها را کنار زد و نشان داد که نهادهای اطلاعاتی-امنیتی خارج از دانشگاه به بهانه شرایط غیرعادی تا جایی پیش رفته‌اند که در روندهایی پنهانی و ناشفاف حتی در انتخابات تشکل‌های درونی دانشگاه نیز اعمال کنترل می‌کنند در حالی که از پاسخگویی به هر فرد و نهادی بی‌نیاز هستند و دانشگاه نیز بدون کوچک‌ترین مقاومتی در مقابل این دخالت‌های بیرونی، به تمامی این روندها تن می‌دهد.
به گفته دبیر کمیته‌انضباطی، مصوبات شاک اختیارات جدیدی به مسئولین دانشگاه و حراست می‌دهد که می‌توانند مغایر با آئین‌نامه‌هایی باشند که در دسترس عموم قرار دارد؛ برای مثال بر طبق آئین‌نامه نمی‌توان حقوق اساتیدی را که حکمی مبنی بر قطع‌حقوق ندارند قطع کرد اما بر طبق بخشنامه‌های شاک و نهادهای بالادستی اکنون دانشگاه می‌تواند ابتدا حقوق استادی را که دانشجویان را تحریک (!) می‌کند قطع کرده و بعدا به پرونده او رسیدگی کنند!
در نهایت هشدار می‌دهیم که محرومیت دانشجویان از حضور در تشکل‌های دانشجویی که یکی از معدود راه‌های فعالیت رسمی علمی-صنفی در ساختارهای دانشگاه است، نه‌تنها شما را به هدفتان که کنترل فعالیت‌های دانشجویان است نزدیک نمی‌کند، بلکه با بستن آخرین راه‌های ارتباط با دانشجویان خشمی را در میان آنان نهادینه خواهید کرد که نتایج مخرب آن اول از همه متوجه شما و سیستم بسته‌ای که به وجود آورده‌اید خواهد شد. ما اعلام می‌داریم که دانشجویان با محرومیت از حضور در نهادها و تشکل‌هایی که متعلق به آنان است نه‌تنها حذف نمی‌شوند، بلکه برای نقش‌آفرینی جمعی خود راه‌هایی نو خلق کرده و آینده‌ای دیگرگونه رقم خواهند زد.
*احضار فعال کارگری رضا اقدسی به دادسرای امنیت اوین
امروز شنبه ۱۷ تیرماه رضا اقدسی از کارگران قدیمی و اخراجی ایران خودرو به شعبه سوم دادسرای اوین احضار شد. طی این ابلاغیه به وی ۵ روز فرصت داده شده تا جهت ادای توضیحات و مراحل دادرسی پرونده به شعبه سوم بازپرسی دادسرای امنیتی اوین خود را معرفی نماید.
لازم به ذکر است که با توجه به اینکه نامبرده دارای محدودیت شنوایی میباشد منزل نامبرده در ساعت ۷ صبح تاریخ ۵ آذرماه ۱۴۰۱ و در اوج اعتراضات جنبش زن زندگی آزادی مورد هجوم نیروهای اطلاعات سپاه تهران قرار گرفت و ضمن تفتیش کامل منزل مسکونی وی تلفن های همراه خود و همسرش توسط مامورین توقیف شده و کماکان سیم کارت و گوشی و شبکه های اجتماعی وی و همسرش در اختیار نیروهای امنیتی میباشد.
جای فعالین کارگری زندان نیست
منبع:کانال کمیته پیگیری ایجاد تشکل های کارگری ایران
*کشته شدن یک کودک کار در پروژه‌ی آزادراه تهران_شمال
طبق گزارشات منابع محلی، آرمین سلحشور و علیرضا الماسی، دو نوجوان اهل ایذه که در پروژه‌ی آزادراه تهران - شمال مشغول کار بودند، با یک خودروی نیسان برخورد کرده که در نتیجه‌ی آن، آرمین سلحشور جان خود را از دست داده و وضعیت علیرضا الماسی نیز وخیم گزارش شده است.
کودکان و دانش‌آموزانی که باید زمانشان را در این سنین صرف آموزش و تفریح کنند، در پروژه‌ای عمرانی مشغول به کارند و به جای کتاب و دفتر، سروکارشان با گلنگ و بیل مکانیکی است.
برگرفته از کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*جان باختن یک کارگر مقنی جوان در مشهد براثرسقوط در چاه عمیق
یک کارر مقنی جوان حین کارلایروبی یک چاه عمیق یک دامداری واقع در یکی از روستاهای حاشیه شهر مشهد داشته براثرسقوط از ارتفاع 120 متری جان باخت.
*مرگ ومصدومیت 2 کارگردرخمینی شهر در حادثه بر اثر ریزش دیوار
بر اثر ریزش دیواردر یک ساختمان واقع در خیابان شمس خمینی شهر یک کارگر 45 ساله جان خود را از دست داد و کارگر دیگری حدود 40 ساله نیز مصدوم وبه بیمارستان منتقل شد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید