اخباروگزارش های کارگری 14-16 خرداد ماه 1402

شخصی سازی فونت
  • کوچکتر کوچک متوسط بزرگ بزرگتر
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 - فراخوان دومین تجمع سراسری معلولان  - دیدار جمعی از معلمان بجنورد با حسین رمضانپور - از شیوه‌های جدید سرکوب تا سنگ‌اندازی در مسیر تشکیل شورای صنفی در دانشگاه علم و صنعت - آیا زهرا جلیلیان دانشجوی دکتری به قتل رسیده است؟ - جان دانشجویان بی‌ارزش‌ترین مسئله برای مسئولین: فوت یک دانشجو در سایه‌ی بیخیالی مدیران - جان باختن یک کارگر زن جوان در نیشابور براثر گیرکردن مقنعه اش و کشیده شدن به داخل دستگاه تزریق پلاستیک.   فراخوان دومین تجمع سراسری معلولان.  ما زنده به آنیم که آرام نگیریم، موجیم که آسودگی ما عدم ماست

در پی عدم حصول نتیجه مطلوب از اولین تجمع سراسری، فراخوان دومین تجمع سراسری معلولان منتشر می‌شود. لذا بدین‌وسیله از افراد دارای معلولیت و خانواده‌های آنان و همچنین فعالان این حوزه درخواست می‌شود در تجمعات سراسری معلولان مشارکت حداکثری نموده و حق خود را از حاکمیت مطالبه نمایند.
در هر شهری به صورت تکی یا گروهی به نشانه اعتراض ساعاتی در مقابل اداره بهزیستی شهر خود با شعارهای تجمعات سراسری، حاضر شوید و سپس عکس اعتراض خود را برای کمپین ارسال کنند.
شاید تجمعات سراسری در کوتاه مدت منجر به نتیجه مطلوب نشود، اما شرکت نکردن معلولان و خانواده‌هایشان در تجمعات سراسری قطعا کمکی به زندگی آنان نخواهد کرد!
تاریخ؛ یکشنبه ۲۱ خرداد ساعت ۹_ ۱۵( ساعت تجمع آزاد است)
مکان تجمع؛ در تهران نهاد ریاست جمهوری به آدرس؛ خیابان کارگر میدان پاستور، خیابان پاستور مقابل پارک پاستور و شهرهای دیگر مقابل ادارات بهزیستی سراسر کشور
ای معلول بپا خیز، برای رفع تبعیض
ای معلول داد بزن، حقتو فریاد بزن
*دیدار جمعی از معلمان بجنورد با حسین رمضانپور
این معلم زندانی که دوره محکومیت دو ساله‌اش را در زندان بجنورد سپری می‌کند به مرخصی ۴ روزه آمده است.
۱۳ خرداد ۱۴۰۲

*از شیوه‌های جدید سرکوب تا سنگ‌اندازی در مسیر تشکیل شورای صنفی در دانشگاه علم و صنعت
بنا بر گزارش دانشجویان از دانشگاه علم و صنعت، تعداد زیادی از دانشجویان به دلیل آنچه "پوشش نامناسب" خوانده می‌شود، به کمیته‌ی انضباطی احضار شدند. این احضار‌ها به کمیته‌ی انضباطی ختم نمی‌شود. تعدادی از دانشجویان توسط روسای دانشکده‌های این دانشگاه احضار شدند. این در حالی است که دانشجویان در هنگام قدم زدن در دانشگاه هم آسودگی ندارند. نه تنها گشت‌های حراست بلکه هر کسی اعم از استاد و دانشجو حق دارد به بهانه‌ی پوشش دانشجویان را مورد آزار قرار دهد.
تجاوز به زیست دانشجویان تا خوابگاه نیز ادامه دارد. بر اساس گزارشات واصله، یک دانشجو بخاطر استعمال سیگار به خوابگاه ممنوع‌الورد شده‌است. همچنین درخوابگاه‌های دختران سختگیری‌های پوشش در خارج و داخل خوابگاه شدت دارد. تعدادی از دانشجویان به دلیل تاخیر در بازگشت به خوابگاه در ساعت مقرر، به کمیته‌ی انضباطی احضار شده‌اند.
همچنین در چنین وضعیتی دانشگاه حق داشتن نهاد شورای صنفی را از دانشجویان می‌گیرد و در در مسیر تشکیل آن سنگ انداری می‌کند. این سنگ اندازی‌ها از امروز شروع نشده و نزدیک به ۴ سال است که عدم همکاری و سنگ‌اندازی مسئولین باعث تشکیل نشدنِ شورای صنفی در این دانشگاه شده است. امسال نیز بر خلاف آیین‌نامه‌ی شوراهای صنفی دانشجویی علی‌رغم پیگیری دانشجویان برای انتخاباتی که می‌بایست در اردیبهشت ماه برگزار شود، هیچ اقدامی صورت نگرفته‌است. مسئولین دانشگاه به خوبی می‌دانند وجود نمایندگان دانشجویی از اقدامات خودسرانه‌ و ظالمانه‌ی آنان جلوگیری می‌کند.
در ادامه‌ی سرکوب، ۱۱ تن از اساتید این دانشگاه در پی امضای بیانیه‌ای در اعتراض به مسمومیت‌های سریالی مدارس به دلیل شکایت رییس دانشگاه به هیات انتظامی دانشگاه احضار شدند.
*آیا زهرا جلیلیان دانشجوی دکتری به قتل رسیده است؟
مرگ زهرا جلیلیان از همان زمان انتشار اولیه‌اش، موضوعی بسیار مشکوک بود، حال در گزارشی که اخیرا در روزنامه‌ی اعتماد منتشر شده، مسائل جدیدی افشا شده است:
۱- طبق گفته که وکیل اولیای زهرا جلیلیان، محمد جلیلیان، نظریه پزشکی قانونی، گزارشات پلیس جنایی فرضیه خودکشی را نفی می‌کنند.
۲- برادر خانم جلیلیان در این مصاحبه اعلام کردند که ایشان درگیر پژوهش بسیار مهمی بودند و پس مرگشان وسایل و لب تاب ایشان پس از یک ماه به خانواده‌‌یشان تحویل داده شد.
۳- با این که آزمایشگاهی که ایشان در آن کار می‌کردند یکی از مجهزترین آزمایشگاه‌های کشور بوده است و در ساختمانی که آزمایشگاه قرار دارد، ۱۳ دوربین‌ مداربسته‌ نصب شده است، تنها دو فیلم یکی از لحظه‌ی ورود ایشان و دیگری از ورود ماموران امداد به خانواده و وکیلشان نشان داده شده است. حراست دانشگاه هرگز فیلم دوربین‌ها را به ما نشان نداد و به مراجع قضایی گفتند دوربین‌ها چند ماهی می‌شد که خراب شده بودند و فیلم نگرفتند.
۴- نهاد ریاست دانشگاه تهران از یک سو بدون هیچ تحقیقی در همان ابتدای کار، اقدام به انتشار خبر خودکشی خانم جلیلیان کرد و از یک سو با وجود تشکیل کمیته‌ی حقیقت یاب در دانشگاه هیچگاه از خانواده‌ی ایشان و وکیلشان دعوت نکردند تا مواضع خود را بیان کنند.
۵- پزشکی قانونی آثار ضربه به قسمت شکم، پهلو و ضربه‌های محکم به سر و مهره کمر، همچنین ضربه‌های محکم به کبد و کلیه و پارگی طحال را تایید می‌کند و همچنین برادر ایشان گفتند « طبق گزارشات پزشکی قانونی روی دست خواهرم خراش‌هایی وجود داشته.»
موارد بسیار دیگری در این گزارش مطرح شده است که موضوع خودکشی را به کلی رد می‌کند و بیانگر ابهامی جدی در موضوع مرگ ایشان هستند.
اما تنها همین چند نکته کافیست که به بی کفایتی، پنهان کاری و بی شرمی نهاد ننگین ریاست دانشگاه تهران پی ببریم. چگونه علی رغم گزارش پزشکی قانونی که صراحتا خودکشی را نفی می‌کنند، چنین خبری را آن هم بدون هیچ سند و مدرکی، بدون آن که حتی جرات ثِ در اختیار گذاشتن فیلم‌های دوربین‌ها را داشته باشید پخش کردید؟ چه چیزی را پنهان می‌کنید؟
شخص اقای وجهی در برابر این موضوع مسئول است. ایشان تنها برای آنکه در مظان اتهام قرار نگیرند، بی هیچ ابایی اقدام به نشر دروغ کردند. کم کاری ایشان، دروغ پراکنی و بی کفایتی آشکارشان موجب شد که پرونده‌ی مرگ این دانشجو تا کنون که ۷ ماه از آن گذشته همچنان باز بماند. چگونه به این راحتی مرگ یک دانشجو را نادیده گرفتید؟
ابهام‌های زیادی در همان زمانی که خبر مرگ زهرا جلیلیان منتشر شده بود وجود داشت. روایت غالب دست‌کم این بود که این دانشجو پس از بحث و جدل با استادشان بر سر حق تالیف اقدام به خودکشی کرده است. مسئله‌ای که مدتهاست در دانشگاه‌ها حضور دارد و دست‌کم انتظار می‌رفت تا دانشگاه همین روایت را مورد کند و کاو قرار دهد، حداقل به احترام ارزشمندی زندگی این دانشجو. اما فارغ از درستی یا نادرستی این روایت، آقای وجهی و کل ریاست دانشگاه نه تنها به سادگی تمام ماجرا را خودکشی بدلیل «مسائل شخصی» دانستند که سعی در لاپوشانی ماجرا نیز داشتند.
اگر گزارشی از این واقعه داشتید برایمان(کانال دانشگاه تهران – دانشجو) بفرستید.
*جان دانشجویان بی‌ارزش‌ترین مسئله برای مسئولین: فوت یک دانشجو در سایه‌ی بیخیالی مدیران
بی‌مسئولیتی مدیران اینبار در دانشگاه امیرکبیر منجر به فوت یک دانشجو شد. به گزارش دانشجویان در روز ۱۰ خرداد، بصیرابراهیم‌پور دانشجوی ورودی ۹۸ مکانیک، در دانشگاه دچار حمله قلبی می‌شود. در نتیجه این اتفاق ناگوار، دانشجویانْ اورژانسِ دانشگاه را مطلع می‌سازند اما در کمال ناباوری اقدامی از سمت اورژانس صورت نمی‌گیرد و گفته می‌شود پس از سپری شدن حدود ۴۵ دقیقه یک آمبولانس از خارج دانشگاه برای رسیدگی به حال دانشجو وارد دانشگاه می‌شود. این امر در حالی رخ داده‌است که این مرکز فوریت‌های پزشکی در داخل دانشگاه مستقر است و در فاصله‌ای بسیار نزدیک به محل وقوع حادثه قرار داشته‌است. تاخیر در رسیدگی به وضعیت این دانشجو مسئله‌ای حاشیه نیست بلکه بازی با جان دانشجو است. چه‌بسا اگر اورژانس در همان دقایق ابتدایی به وضعیت دانشجو رسیدگی می‌کرد، اکنون بصیر ابراهیم‌پور زنده بود.
واکنش ریاست و هیئت رئیسه دانشگاه به این موضوع بسیار سریع‌تر از آنچه پیش‌بینی میشد رخ داد. این افراد که خود یکی از اصلی‌ترین مقصرین این مرگ دانشجو بودند، در کمال بی‌شرمی در بیانیه‌ای ابراز تاسف کرده و سعی در ساده‌سازی ماجرای فوت این دانشجو داشتند. وقاحت این افراد به حدی است که در این بیانیه به دروغ اذعان کرده‌اند که اورژانس دانشگاه توانسته به موقع سر صحنه حاضر شود و دانشجو را به بیمارستان منتقل کند.
لازم به ذکر است، این اتفاق درحالی رخ می‌دهد که دانشجویان چندیدن‌بار وضعیت نابسامان اورژانس دانشگاه را به مسئولین گزارش داده‌بودند اما گویا هرگز سلامتی دانشجو اولویت این افراد نبوده است. در چندماه اخیر شاهد نصب دوربین‌های متعدد در سطح دانشگاه بودیم. نیروهای حراست در این مدت چندبرابر شده‌اند و در هر گوشه و کنار دانشگاه گشت می‌زنند. اما اندکی از این بودجه سهم دانشجو و زیست دانشجو نشده است.
این اتفاق مسبوق به سابقه است و چندی پیش هم در دانشگاه زنجان شاهد چنین اهمال‌کاری‌ای بودیم که به فوت یک دانشجو انجامید. بنظر می‌رسد با استقرار مدیران خودکامه در دانشگاه‌ها به مثابه بازوی سرکوب و از سمت دیگر تضعیف شوراهای صنفی به عنوان نهاد منسجم‌کننده و نظام‌بخش مطالبات دانشجویی، بیش از پیش شاهد این قبیل اتفاقات خواهیم بود.
*جان باختن یک کارگر زن جوان در نیشابور براثر گیرکردن مقنعه اش و کشیده شدن به داخل دستگاه تزریق پلاستیک
یک کارگر زن 26 ساله،حین کاردریک کارگاه نیشابور با دستگاه دکل(تزریق پلاستیک) براثر گیرکردن مقنعه اش و کشیده شدن به داخل دستگاه جان خودرا ازدست داد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

اخباروگزارش های کارگری 16 خرداد ماه 1402
- همبستگی با کمیته جنبش کارگری در ایران SWIE فدراسیون بین المللی پناهندگان عراقی. IFIR
از متینگ و اعتراض نهم ژوئن در میدان ملل ژنو حمایت می کنند
- ادامه اعتراضات کارگران بازنشسته مخابرات کشور نسبت به کاهش قدرت خرید ،عدم پرداخت مطالبات و قطع خدمات بیمه تکمیلی درمان بابرپایی تجمع،راهپیمایی ،سردادن شعارها وبرافراشتن پلاکاردها در روزسه شنبه بجای دوشنبه ها مقابل یا درساختمان مرکزی شرکت مخابرات استان های
ایلام(شهرایلام)
چهارمحال و بختياری(شهرکرد)
خراسان رضوی(شهرمشهد)
خوزستان (شهراهواز)
سیستان وبلوچستان(زاهدان)
فارس(شهرشیراز)
کردستان(سنندج)
کرمانشاه(شهرکرمانشاه)
گیلان(شهررشت)
واستان تهران مقابل وزارت ارتباطات
- تجمع اعتراضی پرستاران کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سطح نازل حقوق منجمله تعرفه گذاری ناعادلانه وشرایط سخت کاری ودخالت های بیجای بهارستان نشین ها در امورپزشکی مقابل استانداری
- تجمع اعتراضی اینترن‌های علوم پزشکی کرمانشاه مقابل ساختمان مرکزی دانشگاه
- اعتصاب کارکنان فولاد خراسان در اعتراض به حقوق و مزایا
- جزییات جدید بازنشستگی در لایحه برنامه هفتم توسعه (سال های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۶)
- ممنوع الملاقات شدن تعدادی از زندانیان بند 4 اوین
- بیانیه انجمن صنفی معلمان فارس در محکومیت بازداشت و زندان معلم آگاه و کنشگر اصغر امیرزادگان
- آزادی سه فعال کارگری با تودیع قرار وثیقه از زندان سنندج
- ماهانه چه مقدار از جیب دانش آموزان و معلمان به جیب ستاری‌فرد واریز می‌شود؟
- تجمع اعتراضی مردم روستای دانیال در عباس آباد مازندران
*******
*همبستگی با کمیته جنبش کارگری در ایران SWIE فدراسیون بین المللی پناهندگان عراقی. IFIR
از متینگ و اعتراض نهم ژوئن در میدان ملل ژنو حمایت می کنند
نمایندگان مستقل کارگران در زندان و نمایندگان ضد کارگری در نشست سالانه ILO:
همبستگی با کمیته جنبش کارگری ایران و فدراسیون بین المللی پناهندگان عراقی از اعتراض نهم ژوئن در میدان ملل، ژنو حمایت می کنند.
ما با حضور سرکوبگران جنبش کارگری و تشکل های کارگری رژیم ساخته در نشست سالانه ILO مخالفیم.
ما از سازمان بین‌المللی کار (ILO) می‌خواهیم که خشونت مستمر مقامات ایرانی علیه فعالان سندیکایی، اعدام زندانیان سیاسی را محکوم کند و خواهان اخراج نمایندگان رژیم از کمیته هماهنگی سازمان بین‌المللی کار است.
افرادی از ایران در کنفرانس سازمان بین‌المللی کار شرکت می‌کنند که ادعا می‌کنند نمایندگان کارگران هستند و دستانشان مستقیماً با خون مردم ایران آغشته است. این در حالی است که نمایندگان واقعی کارگران در زندان های رژیم اسلامی ایران زندانی هستند.
دستگیری اتحادیه‌های کارگری ایران تلاش مذبوحانه‌ای از سوی رژیم برای ساکت کردن خواسته‌های آنها و بازخوانی خشم عمومی به‌عنوان ساختگی خارجی است. کارگران ایران و برادران و خواهرانشان در سراسر جهان از حقیقت آگاه هستند و خواهان آزادی فوری آنها هستند!
جمهوری اسلامی ایران کنوانسیون های سازمان بین المللی کار78 «آزادی تشکل و حمایت از حق سازماندهی» و 98 «حق سازماندهی و چانه زنی جمعی» را نقض کرده است. محرومیت کارگران از حمایت های کارگری، انحلال سندیکاهای مستقل و پیگرد قانونی و محکومیت کارگران شرکت کننده در اعتصابات تنها نمونه هایی از نقض کنوانسیون های سازمان بین المللی کار است.
ما در کنار کارگران ایران هستیم و از اتحادیه های کارگری در سراسر جهان می خواهیم که از جنبش کارگری ایران حمایت کنند. خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط نمایندگان کارگران زندانی اخراج جمهوری اسلامی ایران از کمیته هماهنگی سازمان بین المللی کار و توقف اعدام زندانیان سیاسی.
زنده باد همبستگی بین المللی
همبستگی با کمیته جنبش کارگری ایران-SWIW
فدراسیون بین المللی پناهندگان عراقی-IFIR
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
https://www.swiw.org/
6 ژوئن 2023
زمینه:
همبستگی با کمیته جنبش کارگری ایران
این کمیته به ریاست جان مک دانل نماینده مجلس، با هدف ارائه توضیحات و اطلاعات در مورد مبارزات مردم در ایران، بسیج حمایت و همبستگی با قیام انقلابی، محکومیت نقض حقوق و اعدام ها، و تسهیل ارتباط مستقیم بین تشکل های کارگری در بریتانیا و ایران است. این کمیته متشکل از سیاستمداران، اتحادیه های کارگری، سازمان های کارگری، نمایندگان سازمان های حقوق زنان و حقوق پناهندگان، نویسندگان و فعالان است.
ایمیل:
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
۶ ژوئن
*ادامه اعتراضات کارگران بازنشسته مخابرات کشور نسبت به کاهش قدرت خرید ،عدم پرداخت مطالبات و قطع خدمات بیمه تکمیلی درمان بابرپایی تجمع،راهپیمایی ،سردادن شعارها وبرافراشتن پلاکاردها در روزسه شنبه بجای دوشنبه ها مقابل یا درساختمان مرکزی شرکت مخابرات استان های
ایلام(شهرایلام)
چهارمحال و بختياری(شهرکرد)
خراسان رضوی(شهرمشهد)
خوزستان (شهراهواز)
سیستان وبلوچستان(زاهدان)
فارس(شهرشیراز)
کردستان(سنندج)
کرمانشاه(شهرکرمانشاه)
گیلان(شهررشت)
واستان تهران مقابل وزارت ارتباطات
شعارها:
«تاحق خود نگیریم آروم نمی نشنیم»
«اجرای آئین نامه حق مسلم ماست»
«هزینه درمانی حق مسلم ماست»
«شرکت پر درآمد درآمدت کجا رفت»
«شرکت پر درآمد چه بر سر توآمد»
تصاویر:
اهواز:

ایلام:

رشت:

زاهدان:

سنندج:

شهر کرد:

شیراز:

کرمانشاه:

مشهد:

*تجمع اعتراضی پرستاران کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سطح نازل حقوق منجمله تعرفه گذاری ناعادلانه وشرایط سخت کاری ودخالت های بیجای بهارستان نشین ها در امورپزشکی مقابل استانداری
روزسه شنبه 16 خرداد،جمعی از پرستاران کهگیلویه و بویراحمد برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به سطح نازل حقوق منجمله تعرفه گذاری ناعادلانه وشرایط سخت کاری ودخالت های بیجای بهارستان نشین ها در امورپزشکی دست به تجمع مقابل استانداری درشهریاسوج زدند.

یکی از ناعدالتی‌های که در حق پرستاران استان می‌شود در خصوص تعرفه گذاری آن‌هاست که ضریب پرستار که مدام بالای سر بیمار است و خستگی زیادی را به همراه دارد سه است و ضریب مدیر در حالی که اصلا بیمار را نمی‌بیند 11 است.
یکی از پرستاران حاضردرتجمع به خبرنگاریک رسانه محلی گفت: سیاست بازی‌ها در حوزه‌ی پزشکی و سلامت باید جمع شود چرا که جان مردم را به خاطر می‌اندازند در بیمارستان ها تخت اورژانسی نیست و با حجم زیاد بیماران تخت نیست.
وی ادامه داد: نمایندگان با دخالت مدیرانی را منصوب می‌کنند که اصلا مدیریت بلد نیستند و تا بخواهند مشکلات را بفهمند آن‌ها را عزل می‌کنند.
این پرستار در ادامه با اشاره به کمبود آمبولانس در استان بیان کرد: آمبولانس‌ها اکثرا از رده خارج هستند و نیاز است که برای این مشکل راه‌حلی پیدا کنند.
وی با تاکید بر اضافه‌کاری اجباری عنوان کرد: ساعات زیادی را در بیمارستان به عنوان اضافه‌کار هستیم؛ اگر پرستاران تصمیم بگیرند تنها 20 روز به سر کار نروند بخش درمان میخوابد اما جان مردم برای ما مهم است.
اوگفت: اگر پرستار با اسنپ کار کند در یک ساعت 100 هزارتومان میتواند درآمد داشته باشد اما ما با وجود اینهمه سختی ساعتی 20هزارتومان دریافت می‌کنیم.
همچنین یکی دیگر از پرستاران جاده‌ای گفت: ما در تابستان‌ها کولر و در زمستان‌ها بخاری نداریم؛ مسیولین به سردسیرهای می‌گویند داریم مشکلات گرمیسرها را حل میکنیم و بالعکس در حالی که اینطور نیست.
*تجمع اعتراضی اینترن‌های علوم پزشکی کرمانشاه مقابل ساختمان مرکزی دانشگاه
به گزارش کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران،امروز سه‌شنبه ۱۶ خرداد، اینترن‌های علوم پزشکی کرمانشاه در اعتراض به عدم رسیدگی به مشکلاتشان مقابل ساختمان مرکزی دانشگاه تجمع کردند. اما پلیس مانع از تجمع ‌شد و با تهدید به متفرق کردن تجمع کنندگان اقدام‌ کردند.
*اعتصاب کارکنان فولاد خراسان در اعتراض به حقوق و مزایا
شنیده‌ها حاکی است که کارکنان شیفت صبح مجتمع فولاد خراسان در اعتراض به حقوق و مزایای خود اعتصاب کرده‌اند.
منبع: کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*جزییات جدید بازنشستگی در لایحه برنامه هفتم توسعه (سال های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۶)
ارسالی از یک همکار
اگر لایحه برنامه هفتم توسعه به شکل کنونی در مجلس تصویب شود، چهار چالش برای همکاران در هنگام بازنشستگی قابل پیش بینی است و منفعت صندوق های بازنشستگی و ضرر همکاران برای بازنشستگی را در پی دارد.
۱. سه سال افزایش سن بازنشستگی
نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان در قانون برنامه ششم توسعه [برنامه قبلی] میانگین دو سال آخر دریافتی دارای کسور بازنشستگی بود. قرار شده در صورت تصویب ماده ۶۷ لایحه برنامه هفتم [برنامه جدید] توسعه، نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان تغییر کند و تاثیر حقوق سه سال پایانی خدمت روی حقوق بازنشستگی لحاظ شود که در اینصورت:
حقوق بازنشستگان بر اساس متوسط حقوق در پنج سال آخر محاسبه خواهد شد و درصد افزایش ضریب سالانه در سه سال آخر نیز به آن اضافه می‌شود.
۲. میانگین ۵ سال آخر مبنای حقوق
در ماده ۶۶ لایحه برنامه هفتم توسعه آمده است، سن و سابقه قابل قبول در تمامی حالات احراز شرایط بازنشستگی در کلیه سازمان‌ها و صندوق‌های بازنشستگی در طول برنامه هفتم به ازای هر سال شش ماه افزایش‌ می‌یابد.
به عبارتی بر اساس این برنامه‌ سالی حدود شش ماه به سن بازنشستگی افزوده می‌شود؛ یعنی در سال دوم، فردی که قرار است مهر ۱۴۰۳ بازنشسته شود، مهر ۱۴۰۴ بازنشسته می‌شود.
در مورد صندوق‌های بازنشستگی که مبنای حداقل سن بازنشستگی تعیین نشده است حداقل سن لازم برای بازنشستگی ۵۳ سال در سال اول برنامه‌ هفتم است.
۳.حذف معافیت پرداخت کسور بازنشستگی مازاد بر ۳۰ سال
در دستورالعمل های سابق، کسور بازنشستگی مازاد بر سی سال از پرداخت معاف بود.
با تبصره ۶ ماده ۶۶ قانون برنامه توسعه هفتم این معافیت ملغی می شود. معافیت از پرداخت کسور بازنشستگی مازاد بر ۳۰ سال برای افرادی که سنوات بیمه‌‌‌ای آنان از تاریخ اجرای این قانون از ۳۰ سال بیشتر‌ می‌شود در قوانین و مقررات عام و خاص ملغی‌ می‌گردد.
۴.حذف سوابق غیر تجربی
از تاریخ ابلاغ این قانون دوران تحصیل و ایام کار آموزی که به صورت تعهد خدمت یا آموزش بدو خدمت قبل از استخدام یا مأموریت آموزشی حین خدمت که منجر به اخذ مدرک تحصیلی رسمی توسط کارمندان دستگاه‌‌های اجرایی موضوع ماده ۱ این قانون،‌ می‌شود جزء سابقه خدمت برای بازنشستگی منظور نمیگردد
موارد قبل از ابلاغ این قانون در صورتی جزء سوابق خدمت برای بازنشستگی منظور‌ می‌گردد که کسور بازنشستگی آن توسط بیمه شده و یا دستگاه به طور کامل قبل از اجرای این قانون پرداخت شده باشد .
برگرفته از کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*ممنوع الملاقات شدن تعدادی از زندانیان بند 4 اوین
امروز(سه شنبه 16 خرداد) با دستور رئیس اندرزگاه 4 زندان اوین، علی یونسی،یوسف یونسی،امیرحسین مرادی،سید جواد سیدی ،کامیار فکور و آرش جوهری؛ ممنوع الملاقات شدند.
جعفر ابراهیمی و رسول بداقی دو معلم زندانی در این بند، نیز در اعتراض به این حرکت و حمایت از زندانیان، از رفتن به ملاقات خودداری کردند.
*بیانیه انجمن صنفی معلمان فارس در محکومیت بازداشت و زندان معلم آگاه و کنشگر اصغر امیرزادگان
متاسفانه معلم شجاع و دلسوز اصغر امیرزادگان، از اعضا هیئت مدیره انجمن صنفی معلمان فارس امروز سه شنبه ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۲ به اتهام تبلیغ علیه نظام برای گذراندن ۸ ماه حبس تعزیری راهی زندان فیروزآباد فارس شد.
قابل ذکر است که سال گذشته بنا به تشخیص قاضی، این پرونده با حکم یک سال حبس تعلیقی مختومه شد، اما با شکایت و اعتراض دادستان فیروزآباد، مجددا پرونده به جریان افتاد و در دادگاه تجدید نظر استان فارس، طی رایی ناعادلانه به ٨ ماه حبس تعزیری تبدیل شد.
در حالی که این کنشگر صنفی باید در تاریخ ۲۰ خرداد ماه ۱۴۰۲ به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی داخلی و خارجی در شعبه یک دادگاه انقلاب شیراز حاضر باشد، بسیار غیر منتظره به اتهامی واهی راهی زندان گردید.
انجمن صنفی معلمان فارس ضمن حمایت از این معلم شجاع و مطالبه‌گر، بازداشت و زندانی کردن این معلم فرهیخته را شدیدا محکوم نموده و اعلام می‌دارد که زندان، بازداشت و پرونده‌سازی علیه معلمان کنشگر و فعالین صنفی عدالت خواه، این قشر فهیم را از مسیر مطالبه‌گری و آگاهی بخشی دور نخواهد کرد.
همچنین خواستار آزادی هر چه سریع‌تر این معلم آزاداندیش و تمامی معلمان زندانی می‌باشد.
انجمن صنفی معلمان فارس
۱۶ خرداد ۱۴۰۲
*آزادی سه فعال کارگری با تودیع قرار وثیقه از زندان سنندج
حبیب‌الله کریمی، عبدالله خیرآبادی و شادمان عبدی از فعالان کارگری سنندج که پیشتر در منزل پدری هومن عبداللهی از جانباختگان خیزش مردمی این شهر بازداشت شده بودند، با تودیع قرار وثیقه به صورت موقت از زندان آزاد شدند.
برگرفته از کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
*ماهانه چه مقدار از جیب دانش آموزان و معلمان به جیب ستاری‌فرد واریز می‌شود؟
اخیرا نامه ای در فضای مجازی منتشر شده است که صادق ستاری فرد ،معاون وزیر آموزش و پرورش که یکی از مقصران اصلی اتفاقات حقوق اسفند ماه و اجرای نادرست رتبه بندی بوده است و حتی حذف رتبه بندی بسیاری از فعالین صنفی معلمان به دستور نهاد های امنیتی با حمایت ایشان انجام شده بود، برای حقوق فروردين و اردیبهشت مبلغ ۱۱۰ میلیون از وزارت آموزش و پرورش به حساب مرکز پژوهش های مجلس واریز شده است.
این مبلغ به جز سایر مزایایی مانند اضافه کار،رفاهیات،کشیک و حق مدیریت است که ستاری فرد از خود آموزش و پرورش دریافت میکند.
گفته می‌شود مبلغ اضافه کار صادق ستاری فرد در اسفند ماه ۱۰۰ میلیون بوده است،در حالیکه حقوق معلمان در آن ماه در روز آخر و به صورت اقساط پرداخت شد .
منبع:کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*تجمع اعتراضی مردم روستای دانیال در عباس آباد مازندران

اهالی روستای دانیال در عباس آباد‌ مازندران در اعتراض به عدم رسیدگی به مشکلاتشان دست به تجمع زدند.
در ۲۶ فروردین ماموران به جهت حمایت از سلب مالکیتهای اوقاف از اهالی غرب مازندران دو تن از اهالی روستای دانیال را با شلیک مستقیم کُشتند.
منبع:کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید