قانون تازهی حجاب و عفاف، به مثابه اعلام جنگی تمام عیار با مردم ایران است. گویی اگر بخواهند نقشهای برای تخریب کشور و تفرقه میان مردم بکشند، چنین کنند.
در این باغ بطور نمادین یک اصله درخت «کهندار» نیز به یاد مهسا امینی کاشته شد. مقامات شهر این درخت را نماد «صلح» خواندند و افزودند که این درخت اگرچه اکنون نهالی کوچک است و از عمر آن تنها ۵ یا ۶ سال میگذرد، ...
قانون حجاب که قرار است به زودی اجرایی شود چند روزی است منتشر شده و با شدیدترین واکنش ها که – تا داخل حکومت هم کشیده شده – مواجه شده است. علی مجتعد زاده در اعتماد درباره ی «عجایب» این قانون می نویسد:
رژیم جنایتکار بشار اسد، پس از یازده روز حملات نیروهای مخالفش در هم شکست و به زباله دان تاریخ سپرده شد. رژیم دیکتاتوری ۵۵ ساله خاندان اسد، یکی از بیرحم ترین و خشن ترین دیکتاتوری های خاورمیانه، با حمایت همه جانبه دولت روسیه و جمهوری اسلامی و نیروهای متحدش همچون حزب الله تاکنون بر سر پا نگهداشته شده بود.
نیروهای "شورشی" در سوریه (به رهبری جریان ارتجاعی-اسلامی ״هیئت تحریر الشام״ از بقایای جبهه النصر) در حملاتی برق آسا به شهرها و مناطق زیر كنترل دولت مركزی، با كمترین مقاومت ارتش سوریه، نهایتا روز یكشنبه ۸ دسامبر ۲۰۲۴، برابر با ۱۸ آذر ۱۴۰۳ بدون مانعی جدی وارد دمشق شدند.
سقوط بشار اسد یادآوری دیگری برای تمام دیکتاتورهای کنونی جهان منجمله خامنهای است که بدانند قدرت پایدار نمیماند و روزی با ذلت و خواری از تخت به زیر کشیده خواهند شد.
برخی که خود را “کارشناس مسائل ایران” و “کرد”ها لقب داده اند، پیش بینی کرده اند که پیشروی غیرمنتظره نیروهای “هیئت تحریریه الشام” در سوریه، حکایت از فروپاشی دیوار برلین جمهوری اسلامی دارد.
شعار “زن، زندگی، آزادی” که در ابتدا در بستر مبارزات زنان ایران و جنبش آزادیخواهانه به عنوان نمادی از رهایی از ستمهای سیستماتیک و مردسالارانه مطرح شد، به سرعت به یک شعار جهانی تبدیل گشت.
صحنههای خوشحالی مردم در خیابانهای پایتخت پس از فرار بشار اسد برای ما نسل «پنجاهوهفتی» بسیار آشناست، پایین کشیدن تندیسها و سمبولها، تسخیر زندانهای مخوف، رهایی زندانیان سیاسی، باز شدن پادگانها، جوانان بر فراز تانکها با دو انگشت پیروزی، ...
نقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران: بیعملی جهانی، ناکارآمدی اپوزیسیون، و راهکارهای پیشرو
پس از سیزده سال جنگ داخلی، گروههای مسلح اسلامی مخالف دولت سوریه در حملات سریع ده روزه خود حکومت بشار اسد را سرنگون کردند. اکنون گفته میشود حدود شش ماه پیش، آنها برنامهای برای یک حمله بزرگ به ترکیه اطلاع دادند و به گفته دو منبع آگاه از این برنامهریزیها، احساس کردند ترکیه بهطور ضمنی با آن موافقت کرده است.
درهای زندانهای سوریه اینک گشوده شده. تصویر آشنا و همیشگی انقلابها: تظاهرات خیابانی، شعارهایی در طرد رژیم حاکم و بعد سرنگونکردن تمامی مجسمههای پدران و پسران حاکم رژیم پیشین و بعد هجوم مردم به زندانهای معمولاً خالی، چرا که قبلا حاکمان هنوز در قدرت معمولا در ژستی به نشانه دوستی از جانب رژیم در حال سقوط آزاد میشدند.