Iran Tribune

صفحه اصلی مبارزات دانشجويى و جوانان بی توجهی دانشجویان کوی به یرنامه های بسیج


بی توجهی دانشجویان کوی به یرنامه های بسیج

یکشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۸۸ - ۲۵ اکتبر ۲۰۰۹ - ۰۳:۱۶

altتلاش بسیج کوی در ترغیب دانشجویان برای شرکت در مراسم برگزار شده از سوی این نهاد در بهشت زهرا با بی توجهی دانشجویان به شکست انجامید. بسیج کوی قصد داشت، در روز پنج شنبه ۳۰ مهرماه در بهشت زهرا مراسم دعایی با حضور مداح افراط گر "حدادیان" برگزار کند،به همین منظور تبلیغات فراوانی برای حضور حداکثری دانشجویان در این مرسم صورت گرفت، اما در نهایت هنگامی که اتوبوس ها ساعت ۱۵:۳۰ عصر پنج شنبه قصد حرکت به سمت بهشت زهرا را داشتند، تنها تعداد معدودی که اغلب عضو فعال بسیج بودند برای شرکت در مراسم آمده بودند. برای انتقال دانشجویان به بهشت زهرا پنج اتوبوس تدارک دیده شده بود،با این حال تنها یکی از اتوبوس ها و آن هم نه به طور کامل تکمیل گردید و چهار اتوبوس دیگر مجبور شدند بدون آنکه حتی یک نفر را سوار کنند محوطه کوی را ترک کنند. بی توجهی دانشجویان به برنامه هایی که از سوی بسیج کوی برگزار می شود به شدت موجب نگرانی سران بسیج دانشگاه و نماینده نهاد خامنه ای در کوی شده است.
اساتید دانشگاه رازی خواستار لغو احکام صادره برای فعالان دانشجویی شدند     
بیش از ۹۰ نفر از اساتید دانشگاه رازی کرمانشاه با ارسال نامه ای به محمد مهدی خدایی ، رئیس دانشگاه ، خواستار لغو احکام انضباطی صادره برای فعالان دانشجویی آن دانشگاه شدند.:
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر خدایی
سلام علیکم
با احترام اینجانبان امضا کنندگان این متن،اعضای هیئت علمی دانشگاه ضمن محکوم نمودن هرگونه تشنج آفرینی و تحرکات غیرقانونی و اعمال خشونت در دانشگاه،از محضر جنابعالی درخواست نموده در صورت امکان نسبت به تجدید نظر و لغو احکام صادره از سوی کمیته انضباطی دانشگاه جهت آن دسته از دانشجویانی که در چارچوب قوانین موجود،در ستادهای انتخاباتی و مراسمات مربوط به انتخابات ریاست جمهوری فعالیت و شرکت نموده اند و در تخریب اموال عمومی دانشگاه نقشی نداشته انداقدام لازم را مبذول فرمایید.لطف شما در این مورد موجب رفع نگرانی عده کثیری از دانشجویان،خانواده ها و اعضای هیئت علمی دانشگاه می باشد که قطعا در درگاه خداوند بدون پاداش نخواهد بود.
اسامی شماری از اساتیدی که نامه فوق را امضا نموده اند:
دانشکده فنی مهندسی:
اعلمی-فیروزه-مکی-صفرزاده-یاس-فتحی-پاک نژاد-فروتن-رحیمی-اختری-ویسی-جوان-کیهانی-بختیاری-یوسفی-رحیم پور-احمدی-خلیل زاده-شریفی پور-رجبی-حیاتی-حقیقت-رشیدی-عباسی خزایی-شریفی نیا-اقبال زاده
دانشکده علوم:
تکوک-موسوی-احمدزاده-تبریزی-صحرایی-اویسی-منصوری-برون-بهروزی-نیامرادی-رابعی-فتحعلیان-مرادی-شاه آبادی-سلیمانی-قاسمپور-تاران-مهدیون-سهرابی-رفیعی-رنجبر-ایراندوست-رضایی-رضانیا-حاجیانی-درویشی-زینتی زاده
دانشکده تربیت بدنی:
خزایی-تادیبی-بهپور
دانشکده ی علوم اجتماعی و ادبیات و علوم انسانی:
نجفی-احمدیان-رشیدی-سلیمی-دل انگیزان-علی پور-ابوالفتحی-ایوانی-امیری-دلاوری-خامه ای-سبزه ای-کرمی-مرادی-فکری-سالمیان-آژیر-باقرآبادی-قیطوری-ذوالفقاری-خیری-امیری-بشیری-ملکی-زین العابدینی-یونسی
برگزاری همایش هایی برای تحکیم جایگاه مطلق خامنه ای در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران     
بسیج دانشجویی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران قصد دارد در راستای برنامه نهادینه کردن تسلیم پذیری محض در برابر ولایت مطلقه خامنه ای سلسله همایش هایی با موضوع "رهایی از ولایت طاغوت" و با حضور آخوند حکومتی علیرضا پناهیان برگزار کند.
این همایش ها قرار است ؛ روز سه شنبه هرهفته از ۵ آبان ماه تا ۱۰ آذر ماه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در تالار فردوسی دانشکده ادبیات برگزار شود.

smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

ارسال به شبکه های اجتماعی
Balatarin Donbaleh Facebook Digg Del.icio.us Google Live! TwitThis
 

تريبون ازاد

سایر رسانه ها

  • بی بی سی
  • رادیو فردا
  • رادیو آلمان
  • رادیو آمریکا
  • گاردین
  • فایننشال تایمز